Om du vill ta bort en användare från företaget kan du hantera dina företagsanvändare i MyKinsta.

Föredrar du att titta på videoversionen?

Ta bort en enskild användare från ett företag

Logga in på MyKinsta, klicka på Användare till vänster och klicka sedan på papperskorgs- (radera/ta bort) ikonen till höger på användarens rad.

Ta bort en användare från ett företag i MyKinsta.
Ta bort en användare från ett företag i MyKinsta.

När du klickar på knappen visas en bekräftelsemodal / ett popup-fönster. Klicka på den röda knappen Ta bort för att bekräfta borttagning av användaren.

Bekräfta att du tar bort en användare från ett företag i MyKinsta.
Bekräfta att du tar bort en användare från ett företag i MyKinsta.

Ta bort flera användare från ett företag

Du kan ta bort flera användare från företaget samtidigt. Använd kryssrutan till vänster om varje användare för att välja önskade användare. Om flera användare är markerade visas kontextkänsliga knappar högst upp i tabellen. Klicka på knappen Ta bort och klicka på Ta bort från [företagsnamn] i rullgardinsmenyn.

Ta bort flera användare från ett företag i MyKinsta.
Ta bort flera användare från ett företag i MyKinsta.

I den bekräftelsemodal/popup som visas, ska du klicka på knappen Ta bort för att slutföra borttagningen.

Bekräfta att du tar bort flera användare från ett företag i MyKinsta.
Bekräfta att du tar bort flera användare från ett företag i MyKinsta.