Fel 520 och fel 521 är Cloudflare-specifika fel som indikerar ett problem mellan Cloudflare och webbplatsens server. Det finns ett antal möjliga orsaker, så vissa felsökningssteg måste följas för att spåra källan.

Vad orsakar felet?

Fel 520 indikerar att Cloudflare fick ett tomt, okänt eller oväntat svar från servern. Fel 521 indikerar att servern vägrade göra en anslutning till Cloudflare.

Om du möter något av dessa fel på en webbplats hos Kinsta, kolla in informationen nedan för att se nästa steg för att lösa problemet.

Webbplatsbesökare

Om du möter ett av dessa fel när du besöker en webbplats, men inte är webbplatsens ägare eller administratör, rekommenderar vi att du kontaktar webbplatsägaren så att de kan lösa problemet.

Se till att inkludera en skärmdump av felet eller åtminstone Cloudflare Ray ID som visas under felet.

Webbplatsägare eller administratör av en icke Cloudflare-domän

Om du är webbplatsens ägare eller administratör och inte har ditt eget Cloudflare-konto, starta en ny chatt med vårt supportteam. Följande information krävs inte men kan vara till hjälp när vi undersöker problemet:

1. Datumet och tiden när felet inträffade.
  2. Cloudflare Ray ID som visas under felmeddelandet.
  3. Eventuella steg som du eller din besökare vidtog när felet inträffade (t.ex. att klicka på en länk, uppdatera innehåll, lägga till något i en kundvagn, skicka ett formulär eller annan åtgärd).

Webbplatsägare eller administratör av en Cloudflare-domän

Om du är webbplatsens ägare eller administratör och har ditt eget Cloudflare-konto, kolla in våra detaljerade guider för att lösa vart och ett av dessa fel: