Följ stegen nedan i MyKinsta för att lägga till en plan på ett nytt konto. Du kan även lägga till en plan till ett konto där du tidigare har avbrutit din plan.

Lägg till en plan på ett nytt konto

Steg 1

Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av MyKinsta och välj Företagsinställningar i rullgardinsmenyn. I den vänstra navigeringen så ska Min plan vara markerad, vilket leder dig till sidan Planer och abonnemang.

Gå till sidan Planer och prenumerationer i MyKinsta.
Gå till sidan Planer och prenumerationer i MyKinsta.

Steg 2

• För att skapa en ny WordPress-webbplats, klicka på knappen Starta WordPress-plan i avsnittet WordPress-webbplats och fortsätt med steg 3 nedan.
  • För att skapa en ny applikation, klicka på knappen Skapa en applikation i applikations-sektionen och följ stegen för att lägga till en applikation.
  • För att skapa en ny databas, klicka på knappen Skapa databas i avsnittet Databas och följ stegen för att lägga till en databas.

Steg 3

Välj en månatlig eller årlig WordPress-plan och klicka på knappen Fortsätt. Slutför stegen Fakturering och Sammanfattning och lägg till en ny betalningsmetod om det behövs.

Starta en ny WordPress-plan i MyKinsta.
Starta en ny WordPress-plan i MyKinsta.