För att ta bort en användare från ditt företag klickar du bara på papperskorgs-ikonen till höger om användarens rad. När du klickar på knappen visas en bekräftelsedialog där du måste klicka på den röda borttagnings-knappen för att bekräfta borttagningen. Observera att om du tar bort en användare från ett företag kommer användaren även tas bort från alla webbplatser som är associerade med företaget.

Du kan ta bort flera användare från ditt företag på en och samma gång. Använd kryss-rutorna för att välja de användare du önskar radera. Klicka på ta bort-knappen och klicka på “ta bort från ditt företag” i listrutan. En bekräftelse-dialogruta kommer då upp där du måste klicka på ta bort-knappen för att slutföra borttagningen.


Om du tyckte om denna tutorial, då kommer du att älska vår support. Alla Kinsta’s hosting planer inkluderar dygnet runt-support från våra rutinerade WordPressutvecklare och ingenjörer. Chatta med samma team som hjälper Fortune 500s kunder. Kolla in våra paket