Klonfunktionen i MyKinsta kopierer hele dit WordPress-websted, inklusive databasen og filerne. Nye SFTP-, SSH- og database legitimationsoplysninger oprettes automatisk under processen, og du kan få adgang til dem i MyKinsta, når det klonede websted er oprettet.

For at bruge denne funktion skal du have en Pro eller højere plan, og du skal have mindst én ubrugt plads åben/tilgængelig på din plan for det nye websted.

Klon dit websted i MyKinsta

Trin 1

Log ind på MyKinsta, klik på websteder i venstre sidebjælke, og klik på knappen Tilføj websted i øverste højre hjørne.

Tilføj websted-knap i MyKinsta.
Tilføj websted-knap i MyKinsta.

Trin 2

På siden Tilføj websted skal du klikke på indstillingen Klon et eksisterende miljø og vælge enten Live– eller Scenemiljøet, der skal klones.

Hvis du har et brugerdefineret domæne til det nye (klonede) websted, kan du tilføje det til feltet Dit domænenavn.

Indtast et navn til det nye websted, og klik på knappen Tilføj websted.

Klon et eksisterende miljø i MyKinsta.
Klon et eksisterende miljø i MyKinsta.

Trin 3

Afhængigt af størrelsen på dit websted, tager det normalt omkring 10-20 minutter for kloningsprocessen at afslutte. Når det er færdigt, vil dit nyligt klonede websted være på din websted liste.

Hvis processen ikke afsluttes efter en time, skal du åbne en chat med vores supportteam for at tage et kig på kloningsprocessen og løse denne forsinkelse.

Efter kloning

Hvis du ikke tilføjede et tilpasset domæne under kloningsprocessen, kan du bruge webstedets midlertidige URL til at få adgang til det, indtil du er klar til at tilføje et tilpasset domæne.

Når du er klar til at tilføje dit websteds tilpassede domæne og gå live, så tjek vores Sådan tilføjer du et domæne-guide og Go Live-tjekliste.

Vigtige bemærkninger

  • Hardkodede URL’er i filer skal opdateres med den nye websteds-URL.
  • Hvis URL’er gemt i plugin- eller temaindstillinger ikke automatisk blev opdateret med den automatiske search and replace under kloningsprocessen, skal disse også opdateres.
  • Hvis temaer eller plugins har indbygget cache, skal det ryddes.
  • Dit klonede websted er fuldstændig adskilt fra det oprindelige websted. Det tæller med i din plans samlede antal websteder, besøg og båndbredde (hvis relevant).
  • Hvis sociale delingsplugins som CoSchedule eller Social Networks Auto Poster er aktive på dit websted, begynder de muligvis automatisk at dele indhold fra det klonede websted. Sørg for, at alle URL’er, der er relateret til dem, er opdateret, eller deaktiver pluginet/plugins, indtil dit nye websted er live, og du er klar til at bruge dem.