Når du hoster dit WordPress-websted med Kinsta, skal du tilføje og pege dit domæne til os, så vores servere kan levere dit websted til besøgende. For et overblik over processen med at få dit websted live på Kinsta, sørg for at tjekke vores go-live tjekliste

Cloudflare vs. Ikke-Cloudflare domæner

I forbindelse med denne artikel:

• Hvis dit domæne allerede er forbundet til Cloudflare gennem din egen aktive Cloudflare-konto, betragtes det som et “Cloudflare-domæne.”
  • Hvis dit domæne ikke har nogen forbindelse til Cloudflare (proxy eller DNS), så betragtes det som et “ikke-Cloudflare-domæne.”

Brugere med deres egne aktive Cloudflare-konti skal følge et særligt sæt instruktioner for at opretholde kompatibilitet mellem de to Cloudflare-zoner (deres Cloudflare-konto og vores gratis Cloudflare-integration).

Hvis dit websted ikke bruger et Cloudflare-domæne, skal du fortsætte med at læse her for instruktioner om, hvordan du tilføjer og peger dit domæne til Kinsta. Hvis du allerede bruger Cloudflare, kan du se vores guide til Sådan tilføjer du et Cloudflare-domæne for instruktioner om, hvordan du tilføjer og peger dit ikke-Cloudflare-domæne til Kinsta.

Sådan tilføjer og verificerer du dit domæne i MyKinsta

Trin 1 – Tilføj et nyt domæne i MyKinsta

I MyKinsta skal du gå til WordPress-websteder > navn på websted > domæner, og klik på knappen Tilføj domæne.

Tilføj et nyt domæne i MyKinsta.
Tilføj et nyt domæne i MyKinsta.

I Tilføj domæne modal/pop-up skal du indtaste dit domænenavn i feltet Domæne. Hvis du vil tilføje dit domæne uden wildcard-underdomænet (*.example.com), eller hvis du vil tilføje et brugerdefineret SSL-certifikat, skal du klikke på linket Avancerede indstillinger for at se disse muligheder og foretage dine valg.

Tilføj dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta.
Tilføj dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta.

Hvis du vil tilføje et brugerdefineret SSL-certifikat, mens du tilføjer domænet, skal du vælge Brug mit eget SSL-certifikat med dette domæne og indtaste dit SSL-certifikat og indtaste de tilsvarende felter.

Add your custom domain and custom SSL certificate in MyKinsta.
Tilføj dit brugerdefinerede domæne og brugerdefinerede SSL-certifikat i MyKinsta.

Når du har indtastet detaljerne for dit domæne og foretaget dine valg under Avancerede indstillinger (hvis relevant), skal du klikke på knappen Tilføj domæne.

Trin 2 – Bekræft dit nye domæne

Dernæst skal du bekræfte ejerskabet af dit domæne for at bruge Kinstas gratis Cloudflare-integration. For at bekræfte et nyt domæne skal du tilføje to TXT-records til dit domænes DNS. Din DNS-udbyder er stedet, hvor dit domænes navneservere peges på. Dette kan være dit domænes registrator, men det kan være en anden DNS-udbyder.

Hvis du bruger Kinstas DNS, vil TXT-records til domænebekræftelse automatisk blive tilføjet for dig, så du kan springe ned til Sådan peger du dit domæne til Kinsta nedenfor.

Hvis du bruger en anden DNS-udbyder, skal du logge ind på din DNS-udbyders administrationspanel og tilføje de nye TXT-records.

Bekræft dit domæne i MyKinsta.
Bekræft dit domæne i MyKinsta.

TXT Record 1

• Navn: _cf-custom-hostname
  • Værdi: Unik UUID-værdi fra MyKinsta (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx)

TXT Record 2

• Navn: @ (Hvis din DNS-udbyder ikke understøtter “@”, kan du lade det stå tomt.)
  • Værdi: Unik UUID-værdi fra MyKinsta (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx)

Log ind på din DNS-udbyders administrationspanel og tilføj en ny TXT-record.

For den første TXT-record skal du bruge _cf-custom-hostname til feltet Hostnavn og din unikke UUID-værdi for feltet Indhold/tekst. Når du har tilføjet TXT-recordoplysningerne, skal du gemme din nye TXT-record.

For den anden TXT-record skal du bruge @ i feltet Hostnavn eller lade det stå tomt (alt efter hvad der virker hos din DNS-udbyder), og brug din unikke UUID-værdi til feltet Indhold/tekst. Når du har tilføjet TXT-postoplysningerne, skal du gemme din nye TXT-record.

Når du har tilføjet dine TXT-records hos din DNS-udbyder, skal du klikke på xi Bekræft domæne i modavinduet i MyKinsta.

Efter at have verificeret med TXT-records, skal du klikke på OK, jeg har gjort det-knappen i MyKinsta.
Efter at have verificeret med TXT-records, skal du klikke på OK, jeg har gjort det-knappen i MyKinsta.

Afhængigt af din DNS-udbyder kan det tage op til 24 timer at udbrede TXT-records. Efter en vellykket domænebekræftelse modtager du en notifikations-e-mail som denne:

Domæne bekræftelsesmail fra Kinsta.
Domæne bekræftelsesmail fra Kinsta.

Sådan peger du dit domæne til Kinsta

Når dit domæne er blevet bekræftet, skal du klikke på knappen Peg domæne i e-mailen eller knappen Peg domæne ved siden af dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta.

Peg dit domæne til Kinsta.
Peg dit domæne til Kinsta.

Peg dit roddomæne til Kinsta

I Peg dit domæne til Kinsta modal/pop-up-vinduet kan du se din websteds IP-adresse. Dette er IP-adressen for dit domænes A-record.

Webstedets IP-adresse i MyKinsta.
Webstedets IP-adresse i MyKinsta.

Gå derefter til din DNS-udbyder og opdater din A-record for at pege på din websteds IP-adresse. Hvis du bruger Kinstas DNS, er det sådan, du kan opdatere din A-record:

1. Åbn MyKinsta i en ny fane, naviger til DNS, og klik på dit domæne..
  2. Hvis du allerede har en A-, AAAA- eller CNAME-record for dit domæne, bør du fjerne den, før du tilføjer den nye A-record ved at klikke på ikonet Slet (papirkurv) under kolonnen Handlinger.
  3. Klik på knappen Tilføj en DNS record, og vælg indstillingen A.
  4. Hvis du peger på dit root-domæne, skal du lade feltet Hostnavn stå tomt. Hvis du peger på et underdomæne, skal du angive dit underdomæne i feltet Hostnavn.
  5. Indtast din websteds IP-adresse i feltet IPV4-adresse.
  6. Klik på Tilføj DNS-record.

Opret en A-record i Kinstas DNS.
    Opret en A-record i Kinstas DNS.

Når du har tilføjet DNS-record, skal du gå tilbage til Peg dit domæne til Kinsta modal og klikke på OK, jeg har gjort det.

Klik på knappen OK, jeg har gjort det efter at have peget dit domæne til Kinsta.
Klik på knappen OK, jeg har gjort det efter at have peget dit domæne til Kinsta.

Peg dit WWW-domæne til Kinsta

Ud over at konfigurere en A-record for dit roddomæne, anbefaler vi også at pege www-versionen af dit domæne til Kinsta (hvis du ikke allerede har gjort det). Bemærk: Hvis du bruger Kinstas DNS og valgte muligheden for at tilføje DNS-record med og uden www, er din www CNAME allerede peget.

For at gøre dette skal du tilføje eller redigere en CNAME-record for dit www-domæne og pege den til dit root-domæne.

Opret en CNAME-record for dit www-domæne.
Opret en CNAME-record for dit www-domæne.

Hvis du bruger Kinstas DNS, skal du klikke på Tilføj en DNS-record og vælge CNAME indstillingen. Brug indstillingerne nedenfor til CNAME-record:

• Type: CNAME
  • Hostnavn: www
  • Peger på: Dit roddomæne (f.eks. example.com eller @).
  • TTL: 1 time

Ret dit wildcard-domæne til Kinsta (valgfrit)

Vi understøtter også wildcard-underdomæner. Et wildcard-underdomæne er et “catch-all”-underdomæne. For eksempel, hvis du har tre DNS-records sat op på denne måde:

1. En record for sub.domain.com, der peger på 123.123.123.123.
  2. En record for sub2.domain.com, der peger på 456.456.456.456.
  3. En record for *.domain.com, der peger på 789.789.789.789.

Enhver anmodning til et underdomæne, der ikke er sub.domain.com eller sub2.domain.com, vil automatisk blive håndteret af *.domain.com A-posten og dirigeret til 789.789.789.789.

Hvis du gerne vil bruge wildcard domænefunktionaliteten på Kinsta, skal du først kontrollere følgende:

• Sørg for, at du tilføjede dit wildcard-domæne i trinene ovenfor. Hvis ikke, skal du fjerne domænet, tilføje det igen og sørge for, at Tilføj domæne med wildcard er valgt.
  • Hvis du tilføjede en tilpasset SSL, skal du sørge for, at den understøtter dit wildcard-underdomæne (*.example.com).

Derefter kan du oprette en ekstra A-record med indstillingerne nedenfor:

• Type: A
  • Hostavn: *
  • Peger : Dit websteds IP-adresse fra MyKinsta
  • TTL: 1 time
Tilføj et wildcard A-record for dit domæne.
Tilføj et wildcard A-record for dit domæne.

Efter tilføjelse af et wildcard A-record, vil adgang til ethvert underdomæne, der ikke peger andre steder, resultere i, at anmodningen bliver dirigeret til Kinsta.

Force HTTPS (valgfrit)

Selvom det er teknisk valgfrit, anbefales det at tvinge dit websted til at indlæse via HTTPS. Med vores Cloudflare-integration føjes et gratis SSL-certifikat (med wildcard understøttelse) automatisk til dit websted, når dit domæne er verificeret. Det eneste du skal gøre er at gå over til dit websted i MyKinsta, gå derefter til Værktøjer og klik på knappen Aktiver under Force HTTPS.

Aktiver Force HTTPS i MyKinsta.
Aktiver Force HTTPS i MyKinsta.