Hvis du ønsker at fjerne en bruger fra din virksomhed, kan du administrere dine virksomhedsbrugere i MyKinsta.

Foretrækker du at se videoversionen?

Fjern en enkelt bruger fra en virksomhed

Log ind på MyKinsta, klik på Brugere i venstre side, og klik derefter på papirkurven (slet/fjern)-ikonet i højre side af den pågældende brugers række.

Fjern en bruger fra en virksomhed i MyKinsta.
Fjern en bruger fra en virksomhed i MyKinsta.

Når du klikker på knappen, vises en bekræftelsesmodal/pop-up. Klik på den røde Fjern knap for at bekræfte fjernelsen af ​​den pågældende bruger.

Bekræft fjernelse af en bruger fra en virksomhed i MyKinsta.
Bekræft fjernelse af en bruger fra en virksomhed i MyKinsta.

Fjern flere brugere fra en virksomhed

Du kan fjerne flere brugere fra din virksomhed på samme tid. Brug afkrydsningsfeltet til venstre for hver bruger for at vælge de ønskede brugere. Når flere brugere er valgt, vises kontekstafhængige knapper øverst i tabellen. Klik på knappen Fjern, og klik på Fjern fra [virksomhedens navn] i rullemenuen, der vises.

Fjern flere brugere fra en virksomhed i MyKinsta.
Fjern flere brugere fra en virksomhed i MyKinsta.

I den bekræftelsesmodal/pop-up, der vises, skal du klikke på knappen Fjern for at afslutte fjernelsen.

Bekræft fjernelse af flere brugere fra en virksomhed i MyKinsta.
Bekræft fjernelse af flere brugere fra en virksomhed i MyKinsta.