Caching wordt door ons aan de kant van de server afgehandeld (full-page caching, oftewel caching van volledige pagina’s). Typische cachingplugins zijn dan ook niet nodig. De full-page cache staat standaard ingesteld op 1 uur, maar dit kunnen we voor je finetunen.

Kinsta WordPress cache

De Kinsta MU plugin is standaard geïnstalleerd op alle door Kinsta gehoste sites. Dit is niet je typische cachingplugin, omdat deze op het niveau van de server opereert. Met de plugin kan je object cache, full-page cache of de volledige cache legen, rechtstreeks vanuit de beheerdersbalk. Ook kan je hier de instellingen vinden voor het automatisch legen van de cache wanneer berichten of reacties worden gepubliceerd of bijgewerkt.

Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide artikel over dit onderwerp: Kinsta regelt de WordPress caching – zodat jij dat niet hoeft te doen