Bij Kinsta implementeren en beheren we full-page caching voor alle sites op serverniveau. Dit betekent dat er geen typische cachingsplugins nodig zijn. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. De cache is standaard ingesteld om elke 1 uur te verlopen, maar je kan dit indien nodig aanpassen en dit langer maken.

De cache is standaard ingesteld om elk 1 uur te verlopen, maar je kunt dit langer maken als dat nodig is. Om het verlopen van de cache te wijzigen:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Navigeer naar WordPress Sites > sitenaam > Tools.
  3. Klik op de knop Aanpassen onder Sitecache en selecteer Verander de vervaldatum van de cache.
  4. Selecteer in de popup die verschijnt de gewenste cacheverloop en klik op de knop Verander de vervaldatum.

Voor sites die niet vaak veranderen, kan een langere verlooptijd van de cache gunstig zijn voor de prestaties.

Kinsta WordPress cache

De Kinsta MU plugin is standaard geïnstalleerd op alle door Kinsta gehoste sites. Dit is niet je typische cachingplugin, omdat deze op het niveau van de server opereert. Hiermee kun je de full-page cache de objectcache of beide rechtstreeks vanuit de beheerdersbalk verwijderen. Je kunt de cache direct vanuit de adminbalk wissen, inclusief:

• Full-page cache.
  • Object cache.
  • CDN cache.
  • Alle cache.

Je kunt ook de instellingen voor automatisch wissen aanpassen wanneer berichten en opmerkingen worden gepubliceerd of bijgewerkt.

Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide artikel over dit onderwerp: Kinsta regelt de WordPress caching – zodat jij dat niet hoeft te doen

Verwante documentatie

Inhoud waarnaar wordt verwezen