I denne artikel forklarer vi, hvordan vores supportteam kan hjælpe dig med dine Administrerede WordPress-websteder og nogle få begrænsninger, der gælder.

Kinsta har dig dækket

Vores supportteam er altid glade for at hjælpe dig med følgende problemer:

• Problemer, der opstår, når du forsøger at bruge funktioner i vores platform, f.eks. backup af websteder, scene-websites, omdirigeringer, skift af PHP-versioner, konfiguration af Force HTTPS osv.
  • Undersøgelse af serverfejlmeddelelser.
  • Problemer med udgående transaktionsmail.
  • Migration af dit websted(er) til Kinsta. Hvis vores team håndterer din migration, tager vi os af det tunge arbejde for dig. Hvis du migrerer dit eget WordPress-websted, er vores supportteam altid glade for at hjælpe med grundlæggende migrationsspørgsmål, men kan ikke hjælpe med mislykkede migreringer efterfølgende.
  • Undersøgelse af duplikerbare ydelsesproblemer for at udelukke server- eller platformskonfiguration som årsag til problemet. Hvis det fastslås, at server- eller platformskonfiguration ikke er årsagen til problemet, anbefaler vi, at du bruger Kinstas APM Tool til at hjælpe med at identificere performance-flaskehalse i din kode, så du kan samarbejde med en udvikler om at løse disse udviklingsproblemer, der falder uden for vores supportområde.

Eksperter lige ved hånden

Der er en række opgaver, hvor vores supportteam gerne giver ekspertrådgivning, men hvor vores brugere beholder ansvaret. Opgaver, der falder ind under denne kategori, omfatter:

Du vil stadig have brug for en udvikler

Kinsta tilbyder en hostingplatform, der er optimeret til WordPress, og de værktøjer, du har brug for til at administrere og drive dit websted. Vi overtager dog ikke udviklingsansvaret for vores kunder. Af denne grund er der nogle få ting, der falder uden for vores supportteam, som f.eks:

• Ændringer af dit websteds udseende.
  • Ændringer af indholdet på dit websted.
  • Ændringer af funktionaliteten af dit hjemmesides tema og plugins.
  • Optimering af dit websted med henblik på bedre resultater i søgeresultater (SEO-tjenester).
  • Optimering af dit websted for at forbedre ydeevnen i hastighedstests af websteder, f.eks. Google PageSpeed Insights eller GT Metrix.
  • Koderevisioner.
  • Enhver redigering af kode. Vi hjælper dig gerne med at identificere en PHP-fil, der genererer en fatal fejl, og deaktivere det problematiske plugin eller tema for at få dit websted online igen, men at rette koden for at løse fejlen er op til udvikleren af det specifikke plugin eller tema.
  • Migrering af dit websted væk fra Kinsta til en anden host.

Vi leverer heller ikke opdateringer til temaer, plugins eller WordPress-kernen. Dette skyldes det faktum, at udviklere nogle gange skubber dårlige opdateringer ud. Vi anbefaler altid at tage en backup, før du udfører opdateringer på dit websted. På denne måde kan du nemt rulle tilbage med et enkelt klik, hvis der opstår et problem. Du kan derefter henvende dig til plugin- eller temaudvikleren for at få en rettelse. Vi hjælper naturligvis gerne med at undersøge serverfejlmeddelelser, hvis de skulle opstå som følge af en dårlig opdatering.

Hvis du har brug for hjælp fra en udvikler, er der en række steder, hvor du kan finde kvalificerede WordPress-udviklere.

Andre frameworks og ikke-WordPress-software

Vi er her for at hoste og supportere WordPress. Selv om vi giver dig mulighed for at oprette et simpelt ikke-WordPress PHP-script sammen med dit WordPress-websted, yder vi ikke support til ikke-WordPress-scripts og -applikationer.

Vi tilbyder også installation af et begrænset antal brugerdefinerede serverpakker såsom Redis (ekstra gebyrer pålægges). Vores support for disse pakker er begrænset til kun at omfatte installation. Kunder, der anmoder om installation af disse pakker, er ansvarlige for at integrere disse pakker med deres WordPress-websteder ved hjælp af plugins eller brugerdefineret udviklingsarbejde.

Muligheder for betatest

Lejlighedsvis tilbyder Kinsta muligheder for at beta-teste nye funktioner og produkter. På grund af kompleksiteten og arten af betatests kan undersøgelse og kommunikation via e-mail finde sted over flere hverdage. Som en påmindelse skal betafunktioner bruges med forsigtighed og er ikke beregnet til produktionsbrug.