Als je geen creditcard bezit (of jouw werkgever), dan is er gelukkig nog een andere manier om te betalen bij Kinsta.

De Maestro kaart gebruiken

De meeste Nederlandse banken geven Maestro betaalpassen uit. De kans is dus groot dat je het Maestro logo ziet als je jouw betaalpas bekijkt.

Om de Maestro-kaart als creditcard te gebruiken heb je het kaartnummer, de vervaldatum en de CVC (of CVV) code nodig. De CVC (Card Verification Code), ook wel verificatiecode genoemd, is een code die meestal op de achterkant van de pas is te vinden.

Sommige Nederlandse banken geven hun Maestro betaalpassen uit met een CVC code naast de vervaldatum van de pas.

Ondersteunde banken

Van de volgende banken weten we dat ze kaartnummer en een CVC code meegeven voor Maestro passen:

• bunq
  • N26

bunq

Bij bunq kan een pas gekoppeld worden aan verschillende rekeningen. Vanwege de veiligheid heeft bunq er voor gekozen om het kaartnummer en de CVC niet op de pas zelf te zetten.

Kaartnummer

Om het kaartnummer in bunq te vinden, ga je in de bunq app op Passen en de pas waarmee je wilt betalen. Druk dan op de pas info (i icoon). Daar staat je pasnummer, maar met verborgen cijfers. Om de cijfers zichtbaar te maken, druk je op het pasnummer.

Het kan zijn dat je eerst je bunq app code in moet voeren. Nu kan je het pasnummer overnemen en gebruiken op onze betaalpagina.

CVC code

De CVC code kan je ook in de bunq app onder Passen vinden. Selecteer jouw Maestro pas om de CVC code te zien. Naast het saldo van je rekening die op dit moment gekoppeld is aan de pas.

Vervaldatum

De vervaldatum vind je ook op het scherm onder Passen en de gekozen pas.

N26

Kaartnummer

Om het kaartnummer in de N26 app te vinden, ga je naar Passen en selecteer je pas.

CVC Code

De CVC code vind je ook in de N26 app. Ga naar Passen en selecteer je pas.

Vervaldatum

De vervaldatum van je Maestro pas vind je op de afbeelding van je pas in de N26 app.

Betalen met de Maestro kaart

Om te betalen met de Maestro kaart gebruik je de hierboven genoemde gegevens op onze betaalpagina. De betaling zal in je app als PIN transactie binnenkomen die je, afhankelijk van je instellingen, nog moet accorderen.

Als je nog vragen hebt over de betaling met de Maestro kaart, of als je problemen hebt met betalen, neem dan contact met ons op.