Bij Kinsta zijn we toegewijd aan het continu verbeteren van MyKinsta en jouw hosting ervaring. Door deel te nemen aan ons onderzoeksprogramma, kun je rechtstreeks invloed uitoefenen op de toekomst van hoe MyKinsta eruit ziet en werkt. We kunnen je bijvoorbeeld vragen om je mening over onze hostingdiensten te delen, ons te vertellen hoe je werkt of nieuwe features te testen en er feedback over te geven.

Wat kun je verwachten?

Als je onderzoeksuitnodigingen hebt ingeschakeld, zullen we af en toe contact met je opnemen met mogelijkheden om deel te nemen aan onderzoeken in ruil voor financiële beloningen of swag. Dit zijn meestal interviews, bruikbaarheidstests, enquêtes en bètatests waarbij je exclusieve sneak peeks krijgt van aankomende features voordat ze live gaan. Jouw input zal helpen om de toekomst van Kinsta’s diensten te bepalen!

Zo doe je mee

Als je een klant van Kinsta bent, kun je onderzoeksuitnodigingen inschakelen in je gebruikersinstellingen in MyKinsta. Klik op je gebruikersicoon in de rechterbovenhoek van MyKinsta en klik op Gebruikersinstellingen.

MyKinsta gebruikersinstellingen.
MyKinsta gebruikersinstellingen.

Klik op de pagina Gebruikersinstellingen in het menu aan de linkerkant op Meldingen en scroll naar beneden. Schakel de schakelaar in bij Research uitnodigingen om gecontacteerd te worden over aankomende onderzoeksmogelijkheden. Als je besluit dat je in de toekomst geen uitnodigingen meer wilt ontvangen, schakel dan dezelfde knop uit.

Onderzoeksuitnodigingen activeren in MyKinsta.
Onderzoeksuitnodigingen activeren in MyKinsta.

Als je geen huidige klant bent, maar wel wilt deelnemen, meld je dan aan via het formulier op de Kinsta Research Programma pagina.

Dat is alles! Als lid van het Kinsta Research Programma, zullen we contact met je opnemen om nieuwe features te testen en van tijd tot tijd feedback te geven. We nemen onderzoeksbetrokkenheid en feedback heel serieus, dus we stellen je tijd en steun zeer op prijs.