Als je je wachtwoord opnieuw moet instellen, klik je op de link “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina, voer je je gebruikersnaam in en controleer je je e-mail. De e-mail moet binnen 15 minuten (vaak veel sneller) aankomen.

Bespaar tijd en kosten en maximaliseer siteprestaties met:

• Directe hulp van WordPress-hostingexperts, 24/7.
  • Cloudflare Enterprise integration.
  • Globaal bereik met 28 datacenters verspreid over de wereld.
  • Optimalisatie met onze ingebouwde Application Performance Monitoring.

Dat alles en nog veel meer, in één pakket zonder langlopende contracten, met migraties en een 30 dagen geld-terug-garantie. Bekijk onze pakketten of neem contact op met sales om het pakket te vinden dat bij je past.