Als je je wachtwoord opnieuw moet instellen, klik je op de link “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina, voer je je gebruikersnaam in en controleer je je e-mail. De e-mail moet binnen 15 minuten (vaak veel sneller) aankomen.

Als je dit artikel leuk vond, dan zal onze support je zeker bevallen. Alle hostingpakketten van Kinsta hebben 24×7-ondersteuning van onze ervaren WordPress-ontwikkelaars en -engineers. Chat met hetzelfde team dat onze Fortune 500-klanten ondersteunt. Bekijk onze pakketten