Als je een WordPress bureau hebt en je wil graag je klanten verplaatsen naar Kinsta, dan zijn er verschillende manieren om het te benaderen: via ons Agency Partner Programma, ons Affiliate Programma of een combinatie van beide.

We zullen in dit artikel alle belangrijke voordelen bespreken die elk programma biedt.

Ben je er klaar voor? Aan de slag!

1. Agency Partner Programma

Het Kinsta Agency Partner Programma is speciaal ontworpen voor web- en creatieve bureaus die de hosting beheren voor de sites van hun klanten. Hiermee ontvang je aanpasbare abonnementen, white-labeling van de site, gratis hosting voor de site van het bureua zelf, onbeperkte gratis migraties en meer.

Binnen het Agency Programma schaf je een Kinsta abonnement aan met meerdere WordPress installaties en voeg je de sites van klanten toe aan je eigen MyKinsta account. Met dit model heb je volledige controle over de hostingervaring van je klanten, inclusief de facturering.

Kinsta’s Agency Programma maakt het voor jou supereenvoudig om webhostingdiensten door te verkopen (resellen) en je te helpen de sites van je klanten te beheren via een superstrak, uniform dashboard.

Je kunt ook de Kinsta API gebruiken waarmee je naadloos kunt communiceren met Kinsta diensten, zoals het maken van een WordPress site, het opvragen van een lijst met sites, etc.

Als dit je oren doet fonkelen, bekijk dan de Agency pakketten die Kinsta die beschikbaar zijn bij Kinsta en neem contact op!

2. Affiliate Programma

Als je in plaats daarvan meer geïnteresseerd bent in het verdienen van commissies, zou je eens moeten kijken naar het Kinsta Affiliate Programma. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot custom banners, uniek promotiemateriaal, traceerbare affiliate-links en een krachtig dashboard om je referrals bij te houden.

Voor elke WordPress doorverwezen klant ontvang je het volgende:

• Een eenmalige commissie tussen de $50 en $500
  • Een maandelijks terugkerende commissie van 10%

Voor naar Applicatie Hosting en Database Hosting doorverwezen klanten ontvang je:

• Een maandelijks terugkerende commissie van 5%

Houd er rekening mee dat volgens de Kinsta Affiliate voorwaarden, de klanten zelf de facturering voor hun nieuwe MyKinsta account moeten regelen. Het is geen probleem dat ze je toegang geven als een gebruiker met de rol van “administrator” of “developer”, maar zij moeten degenen zijn die het abonnement kopen en ze moeten eigenaar blijven van het account.

Voel je vrij om je op elk moment aan te melden voor Kinsta’s Affiliate Programma.

3. Referral Programma

Een alternatief voor het Affiliate Programma voor Kinsta klanten die Kinsta willen aanbevelen is ons Referral Programma.

Dit programma is uitsluitend voor klanten van Kinsta en maakt het gemakkelijker om onze hostingdienst aan te bevelen omdat je de doorverwijslink direct in je hostingdashboard krijgt. In plaats van commissies biedt het Referral Programma hostingscredits om de hostingfactuur van je klant bij Kinsta te dekken of te verlagen.

Voor elke doorverwijzing beloont het programma twee keer op basis van kwalificerende acties die zijn voltooid door de doorverwezen gebruiker. Je verdient:

• $10 aan credits wanneer je doorverwezen gebruiker zich aanmeldt voor een betaalde dienst.
  • $50 aan credits als je doorverwezen gebruiker voor de eerste keer $50 uitgeeft.

Credits worden automatisch toegevoegd aan je klantenaccount zonder dat er een inwisselingsproces nodig is. Lees meer over het Referral Programma van Kinsta.

4. Gemengd model

Overweeg je een combinatie van beide? We zijn fan van deze benadering – daarom ben je meer dan welkom om aan beide programma’s deel te nemen en ze voor verschillende (soorten) klanten te gebruiken.

Houd er echter wel rekening mee dat je de site van een klant niet binnen je Agency pakket kan hosten en tegelijkertijd affiliate-commissies kan ontvangen voor het doorverwijzen van diezelfde klant.

Wil je meer weten? Neem contact op met ons verkoopteam en we gaan graag me je in gesprek!