Geloof ons, we halen geen plezier uit het verbieden van plugins. We hebben ons platform echter geoptimaliseerd voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging, waardoor sommige plugins niet zijn toegestaan of simpelweg niet goed werken binnen de infrastructuur van Kinsta. Over het algemeen staan we geen plugins toe voor caching, back-ups or plugins die gerelateerde berichten laten zien.

Als een plugin op onze lijst staat, dan komt dit omdat ons team van sysadmins er persoonlijk problemen mee heeft gezien. Deze problemen hebben vrijwel zonder uitzondering te maken met performance of functionaliteit. We doen ons best om met de plugin-ontwikkelaars een oplossing te zoeken, zodat de plugin goed samenwerkt met ons platform. WP Rocket stond bijvoorbeeld vroeger op onze verboden lijst en nu zijn we partners.

Verboden plugins

Cachingplugins

Het gebruik van cachingplugins zullen de prestaties verslechteren en in de meeste gevallen zal het niet op ons platform werken. We hebben op serverniveau al verschillende soorten van caching geïmplementeerd, van zowel object caching als page caching, wat veel beter is dan welke plugin dan ook op PHP-niveau. Klik hier voor meer informatie over hoe we omgaan met WordPress caching.

• Cache Enabler
  • LiteSpeed Cache

Backupplugins

Kinsta biedt al dagelijks automatische backups en downloadbare backups voor al jouw sites in jouw account waardoor aparte backup plugins niet meer nodig zijn. Ze kunnen ook onnodige prestatieproblemen veroorzaken en jouw bandbreedte verbruiken.

Opmerking: deze lijst is niet compleet; alle niet-incrementele backups zijn niet toegestaan.

• All-in-One WP Migration
  • BackupBuddy
  • BackWPup
  • Duplicator Pro
  • Snapshot
  • UpdraftPlus – op dit moment is UpdraftPlus verboden voor bestaande sites op Kinsta. UpdraftPlus is echter toegestaan op nieuw gemaakte sites. In de toekomst zijn we van plan om ook de beperkingen voor bestaande sites op te heffen. Kinsta staat UpdraftPlus toe om slechts één backup per maand te maken. We raden je dus aan een volledige backup te kiezen bij het maken van een handmatige backup en die optie te gebruiken bij het maken van een geplande backup. Door de beperking kunnen sommige instellingen automatisch worden aangepast, uitgeschakeld of niet beschikbaar zijn.
  • WP DB Backup
  • WP DB Backup Made

Als u toch back-ups extern wilt opslaan, raadpleeg dan ons artikel over incrementele back-upplugins die u bij Kinsta kunt gebruiken.

Afbeeldingsoptimalisatieplugins

Uit performance-overwegingen staan we geen server-based plugins of pakketten/software toe om afbeeldingen te optimaliseren. Hieronder vallen ook de installaties van pakketten die gebruikt worden door afbeeldingsoptimalisatiescripts. Ons artikel over afbeeldingsoptimalisatie bevat een groot aantal WordPress-plugins die compressies uitvoeren op externe cloudservers. Deze kan je zonder problemen gebruiken bij Kinsta.

Videoconversieplugins

We staan geen server-based videoconversie- en compressieplugins of pakketten/software toe. Ook FFmpeg valt onder deze pakketten, en is mogelijk vereist voor sommige WordPress plugins. Als je WordPress sites videocoderingsfunctionaliteiten vereist, dan raden we aan om een externe dienst te integreren als Cloudinary.

Plugins om de prestaties te verbeteren

• Better WordPress Minify
  • P3 Profiler
  • Optimize Database after Deleting Revisions
  • WordPress GZIP Compression: de GZIP staat al ingeschakeld op alle servers van Kinsta
  • JCH Optimize (redenen: constante PHP-druk, veel bandbreedtegebruik, kan niet cachen en kan niet optimaliseren voor CDN)

Kinsta klanten hebben geluk wat prestaties betreft, aangezien de feature voor het minimaliseren van code rechtstreeks in het MyKinsta dashboard is ingebouwd. Klanten kunnen automatisch CSS en JavaScript minificatie inschakelen met een simpele klik. Dit zal helpen bij het versnellen van hun sites met nul handmatige inspanning.

Diverse plugins

• Allow PHP Execute
  • Dynamic Widgets
  • Exec-PHP
  • Inactive User Deleter
  • Pipdig Power Pack (P3)
  • WP RSS Multi Importer
  • WordPress Popular Posts

Security plugins

Veel beveiligingsplugins veroorzaken prestatieproblemen omdat ze altijd aan staan en vaak scans uitvoeren. Bij Kinsta kunnen onze infrastructuurconfiguratie en Cloudflare integratie invloed hebben zijn op de functionaliteiten van bepaalde functies in beveiligingsplugins zoals IP blokkering, op geolocatie gebaseerde regels en meer.

Als je site gehost is door Kinsta, hoef je geen externe beveiligingsplugin te installeren omdat we de meeste features van de populairste beveiligingsplugins al hebben opgenomen in ons MyKinsta dashboard en infrastructuur. Met onze IP Deny tool kan je bijvoorbeeld verdachte IP adressen blokkeren voordat het verkeer mogelijk je WordPress applicatie bereikt, en we hebben verschillende rate-limieten ingesteld voor populaire WordPress endpoints. Onze gratis Cloudflare integratie bevat daarnaast ook extra beveiligingsfuncties, zoals een zeer sterke firewall met een aangepaste regelset, DDoS bescherming en meer.

Als je niet op Kinsta wordt gehost, raden we je aan om een proxy-oplossing te gebruiken als Cloudflare of Sucuri die je voor een site plaatst als je extra bescherming nodig hebt of minder schadelijk of bot verkeer wilt.

Social media plugins

• Facebook Instant Articles & Google AMP Pages by PageFrog
  • Facebook Open Graph, Google+ and Twitter Card Tags

Nulled plugins

Ongeldige nulled plugins verwijzen naar premium WordPress-plugins of thema’s die zijn gehackt of schadelijke aangepaste code bevatten om schade toe te brengen of om informatie te verzamelen. Deze worden verkregen via een externe website, dus niet die van de oorspronkelijke auteur of maker, en werken vaak zonder licentiesleutel.

Kinsta biedt een gratis hack-fix garantie, maar deze garantie is niet van toepassing als je gebruik maakt van een of meerdere ongeldige nulled plugin(s).

Incompatible plugins

• WooCommerce Amazon & eBay Integration: Deze maakt gebruik van de PHP-functie proc_open welke wij uit veiligheidsoverwegingen hebben uitgeschakeld.

Complete lijst

Voel je vrij om de onderstaande lijst te vergelijken met je huidige /wp-content/plugins/ directory. Opmerking: de updraft plugin die hieronder staat, is niet dezelfde als Updraft Plus.

all-in-one-wp-migration
allow-php-execute
amazon-ebay-integration
backupbuddy
backwpup
backwpup-pro
bwp-minify
cache-enabler
codistoconnect
duplicator-pro
dynamic-widgets
exec-php
inactive-user-deleter
jch-optimize
litespeed-cache
login-wall
p3
p3-profiler
pagefrog
rvg-optimize-database
sg-cachepress
snapshot
updraft
wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags
woocommerce-amazon-ebay-integration
wordpress-gzip-compression
wordpress-popular-posts
wp-rss-multi-importer
wp-db-backup
wp-db-backup-made