Bij Kinsta beperken we elke site niet tot slechts 1 of 2 CPU’s en 1 of 2 GB aan RAM. In plaats daarvan staan we virtual machines toe om CPU en RAM toe te wijzen aan elke site wanneer nodig om te reageren op pieken in webverkeer en andere soorten activiteit op de site.

Bij Kinsta verdelen we automatisch CPU en RAM aan elke site-container.

Hou in je achterhoofd dat CPU en RAM niet de enige knelpunten zijn voor een WordPress-website. Als je CPU en RAM wegcijfert zijn er nog twee andere factoren, de hoeveelheid PHP-workers die je site nodig heeft en de performance van de database van je website.

Wanneer je auto-scaling combineert met het feit dat paginacaching is ingebakken bij Kinsta hebben sites die voornamelijk gebruik maken van de cache de mogelijkheid om buitengewone hoeveelheden webverkeer aan te kunnen met elk van onze hostingpaketten.

keer gedeeld