Review Signal har udgivet sine årlige 2019 WordPress hosting præstations benchmarks, og vi er i ekstase, fordi fem år i træk, har Kinsta været en af ​​kun to virksomheder, der har opnået Top Tier status på hvert plan, fra Starter hele vejen op til Enterprise.

År efter år har vi bevist, at vores hosting platform (bygget fra bunden oven på Google Cloud Platform) er konsekvent, pålidelig og en af ​​de hurtigste i branchen. 🚀

Når det kommer til bestyret WordPress hosting, har et af vores mål altid været at opbygge en alt-i-en-løsning til vores kunder, der kan hjælpe med at gøre websteds håndtering lettere. Ting som 24/7 kundesupport, pålidelighed og oppetid er også meget en del af det.

Men en af ​​de vigtigste faktorer for os er ydeevne og sikrer, at når du får den overskydende trafik, at dit websted forbliver online. Hvis en vært ikke kan skalere, kan dette præsentere alle former for voksende smerter for din virksomhed. Mange af vores kunder har desværre det, vi kalder “host hopped” i mange år, før de endelig kom til Kinsta. Bedre sent end aldrig ik?

Jeg har bygget hjemmesider i næsten 20 år nu. Jeg har brugt min retfærdige andel af værter (~60+). Kinsta er uden tvivl den bedste vært jeg har brugt.

Marcel Bootsman
Jason Dittberner, Website Engineer
Trustpilot review

TL;DR

For dem af jer kort tid er her et hurtigt resumé:

  1. Kinsta er en af ​​de hurtigste og mest pålidelige WordPress værter på markedet! Vi har bevist disse fem år i træk og vil fortsætte med at gøre det. Vi er et selvstændigt selskab og svarer ikke til VCs. Hele vores platform er bygget på kundefeedback.
  2. Du behøver ikke bruge tusindvis af dollars. Kinsta er overkommelig for alle former for virksomheder og billigere end sine konkurrenter. Vi giver dig den bedste værdi, pris og ydeevne. Læs sandheden om den reelle pris ved billig web hosting.
  3. Vi har alle de funktioner, du og dine udviklere har brug for. Vidste du, at Kinsta kontrollerer hver af dine WordPress-websteder 720 gange om dagen for oppetid? Hvis noget går galt, ved vores team det.
  4. Har du problemer med at spore en langsom forespørgsel eller forsøger at lokalisere et langsomt plugin? Tilføj din egen New Relic-licensnøgle i afsnittet “Værktøjer” på dit MyKinsta-dashboard.
  5. Google afslører de tre øverste SEO ranking faktorer, og gæt hvad? Ydeevne er en af ​​dem. At have et langsomt sted i 2019 vil have alvorlig indflydelse på din bundlinje.

Review Signal

For de af jer, der måske ikke er bekendt med Review Signal, er det et uafhængigt webhosting-gennemlæsningssite kørt af Kevin Ohashi. Takket være Kevins opmærksomhed på detaljer og grundig analyse er Review Signal blevet en af ​​de førende myndigheder når det gælder benchmarking af WordPress-hostingudbydere. Faktisk er dette deres 5. år i træk, med offentliggørelse af disse dybdegående benchmarks.

Review Signal

Vi havde fornøjelsen af ​​at lave et interview med Kevin Ohashi tilbage i 2015, hvor et af de spørgsmål vi stillede var, “Er der noget, du finder overraskende ved hostingbranchen?”

Hvor generelt forfærdeligt er det. Jeg startede min virksomhed, fordi efter et årti i webhosting industrien, var der stadig ikke et ærlig web hosting review site, som jeg ville have det behageligt med at anbefale til folk. Og efter at have arbejdet på mit websted i 4 år nu, er det meget nemt at forstå hvorfor.

Jeg får webhosting firmaer, der mailer mig regelmæssigt og prøver at bestikke deres vej til at blive bedømt bedst. Den værste del er, at de fleste af dem er ikke engang gemmer det. Denne adfærd er forretning som sædvanlig for dem. Så den mest overraskende ting for mig er, hvordan jeg jævnligt forfærdes af adfærd fra mange af virksomhederne i rummet. Det er ikke for at sige, at der ikke er nogle fantastiske firmaer derude, men det ser ud til, at de er mindretallet. Den værste del om det er, at denne svindlende og ulækre taktik tilsyneladende er meget effektiv og de rigtige gode fyre kæmper en endnu værre opadgående kamp på grund af det.

Kevin Ohashi
Kevin Ohashi
Grundlægger, Review Signal

Benchmark opsætning og tests

I løbet af de sidste fem år har vi set nye navne på markedet, såvel som gamle velkendte ansigter. Nogle populære hosting-udbydere blev heller ikke testet i år, og det skyldes højst sandsynligt, at de ikke ønskede at blive det.

Kevin tester to forskellige præstationsattributter: højeste ydeevne og konsistens i løbet af to måneder ved hjælp af følgende seks værktøjer:

  • LoadStorm: Bruges til at hjælpe med at simulere reel brugerbelastning.
  • LoadImpact: Bruges til at teste statisk caching af hjemmesiden med brugere. (Blitz, nu ophørt, blev anvendt i test 2016 og tidligere)
  • Uptime + StatusCake: To uptime overvågningstjenester blev brugt til at måle konsistens.
  • WebPageTest.org: Bruges til at teste den samlede hastighed fra forskellige steder (kun første visning).
  • WPPerformanceTester: Bruges til at benchmark CPU, MySQL og WP database performance.
  • Qualys SSL Report Grade: Kontrollerer din SSL-server rating. Se deres SSL-kontrolværktøj. Denne test blev tilføjet i 2019 benchmarks.

Testene blev kørt på et identisk WordPress-dummy-websted med nøjagtig samme plugins, medmindre det var nødvendigt for den pågældende udbyders cache-mekanismer mv. Referencerapporterne blev opdelt i seks forskellige niveauer baseret på prisklasse og planer fra forskellige hosting-udbydere:

  • <25 / måned-niveau (Kinsta har ikke en plan i denne klasse)
  • 25-50 USD / måned rækker (Kinsta introducerede hosting planer under 100 USD i 2017)
  • 51-100 USD / måned rækker
  • 101-200 USD / måned rækker
  • 201-500 USD / måned rækker
  • 500 + USD / måned (virksomhed) niveau

Nedenfor følger vi en oversigt over, hvordan Kinsta udførte hvert år (2019, 2018, 2016, 2015, 2014) og et par steder, vi skinnede. Hvis du vil dykke ind i alle de fine detaljer, vil vi inkludere et link til hver benchmark test.

WordPress hosting ydeevne benchmarks 2019 🏆

I 2019 blev 27 forskellige hostingfirmaer testet, dette er det største antal nogensinde. Kinsta har opnået top status over hele linjen. Vi var en af kun to virksomheder, der har opnået Top Tier status på hvert plan, hvert år i de sidste 5 år.

Hvad betyder top tier? Kevin tildeler denne titel til hostingfirmaer, der opretholder 99,9% oppetid i hele testperioden og viser ringe eller ingen præstationsforringelse under belastningstest, primært fokuseret på fejl.

2019 Review Signal hosting ydeevne benchmarks
2019 Review Signal hosting ydeevne benchmarks

Hvordan Kinsta udførte

  • 25-50 USD / måneden niveau: Hanteret Load Storm og Load Impact tests uden problemer med 100% oppetid.
  • 51-100 USD / måneden niveau: Hanteret Load Storm og Load Impact tests uden problemer med 100% oppetid.
  • 101-200 USD / måneden niveau: Fejlfri Load Storm og Load Impact tests og 100% oppetid.
  • 201-500 USD / måneden niveau: Hanteret Load Storm og Load Impact tests uden problemer med 100% oppetid.
  • +500 USD / måned (virksomhed) niveau: fejlfri belastning storm og belastning effekt tester og 100% oppetid.

Tjek alle testene i Review Signals 2019 benchmarks.

WordPress hosting ydeevne benchmarks 2018 🏆

I 2018 blev 26 forskellige hostingfirmaer testet. Disse benchmarks skulle være i 2017, men blev forsinket indtil begyndelsen af ​​2018.

Det er ikke en overraskelse, at de fleste store fælles værter har problemer med trafikbølger – det er derfor, at WordPress-specialiserede hostingfirmaer først blev født – men i 2018-testene kan du tydeligt se, at mange premium-værter også havde problemer. Værter som Pantheon, Cloudways og Dreamhost alle kæmpede for visse tests.

2018 Review Signal hosting ydeevne benchmarks
2018 Review Signal hosting ydeevne benchmarks

Hvordan Kinsta udførte

  • 51-100 USD / måned niveau: Hanteret Load Storm og Load Impact tests uden problemer med 100% oppetid.
  • 101-200 USD / måned niveau: Fejlfri Load Storm og Load Impact tests og 100% oppetid.
  • 201-500 USD / måned niveau: Hanteret Load Storm og Load Impact tests uden problemer med 100% oppetid.
  • 500 + / USD måned (virksomhed) niveau: fejlfri belastning storm og belastning effekt tester og 100% oppetid.

Tjek alle testene i Review Signals 2018 benchmarks.

Kinsta havde et perfekt løb på Enterprise-niveauet. Dette er grunden til, at folk skal bruge top dollar til Enterprise-niveau hosting. Kinsta havde en perfekt 100% oppetid på begge skærme. De havde også 0 fejl på både belastningstest og den laveste peak responstid på Load Storm testen. En Top Tier Performance blev med rette oparbejdet.

Kevin Ohashi
Kevin Ohashi
Grundlægger, Review Signal

WordPress hosting ydeevne benchmarks 2016 🏆

I 2016 blev 26 forskellige hostingfirmaer testet. Kinsta introducerede hosting planer under 100 USD / måned i 2017, så for disse tests blev vi kun inkluderet i fire niveauer.

2016 Review Signal hosting ydeevne benchmarks
2016 Review Signal hosting ydeevne benchmarks

Hvordan Kinsta udførte

  • 51-100 USD / måned niveau: Håndteret Load Storm og Blitz test uden problemer med 99% oppetid.
  • 101-200 USD / måned niveau: Hanteret Load Storm og Blitz test uden problemer med 99,98% oppetid.
  • 201-500 USD / måned niveau: Håndteret Load Storm og Blitz test uden problemer med 99,98% oppetid.
  • +500 USD / måned (enterprise) niveau: Håndteret Load Storm og Blitz test uden problemer med 99,98% oppetid.

Tjek alle testene i Review Signals 2016 benchmarks.

Kinsta havde i det væsentlige perfekte LoadStorm og Blitz tests. De havde heller ikke fejl i andre test. Jeg er ved et tab for ord til at rose deres præstationer.

Kevin Ohashi
Kevin Ohashi
Grundlægger, Review Signal

WordPress hosting ydeevne benchmarks 2015 🏆

I 2015 blev 19 forskellige hostingfirmaer testet. Disse blev ikke opdelt i forskellige niveauer. Testene blev simpelthen kørt mod serverne, som værtsleverandørerne stillede til rådighed for Review Signal til testning. Bemærk: Kinsta kørte ikke på Google Cloud Platform i 2015.

2015 Review Signal hosting ydeevne benchmarks
2015 Review Signal hosting ydeevne benchmarks

Hvordan Kinsta udførte

  • Håndterede Load Storm og Blitz test med minimal problemer.
  • Havde 100% oppetid i alle testene.

Tjek alle testene i Review Signal’s 2015 benchmarks.

Kinsta havde en anden top-tier præstation. Der var et lille fald i ydelsen, men det kunne forklares ved, at vi testede forskellige produkter. Kinstas test sidste år var en fælles plan, de ikke længere tilbyder. I år var det en 2 GB VPS, som vi testede. Dedikerede ressourcer er gode, men nogle gange giver delte dig lidt ekstra med gode naboer, der kunne forklare forskellen. Uanset hvad som helst, håndterede Kinsta alle prøverne usædvanligt godt og tjente sig selv øverste niveau status.

Kevin Ohashi
Kevin Ohashi
Grundlægger, Review Signal

WordPress hosting ydeevne benchmarks 2014 🏆

I 2014 blev 19 forskellige hostingfirmaer testet. Disse blev ikke opdelt i forskellige niveauer. Testene blev simpelthen kørt mod serverne, som værtsleverandørerne stillede til rådighed for Review Signal til testning. Bemærk: Kinsta kørte ikke på Google Cloud Platform i 2014.

2014 Review Signal hosting ydeevne benchmarks
2014 Review Signal hosting ydeevne benchmarks

Hvordan Kinsta udførte

  • Had flawless Load Storm tests.
  • Performed near perfect on Blitz tests.
  • Had 100% uptime throughout all tests

Tjek alle testene i Review Signal’s 2014 benchmarks.

Et nyt hjørne, der hoppede direkte til toppen af ​​præstationsniveauerne. Kinstas ydeevne var fantastisk i Load Storm 2000 logget brugertest. De havde den laveste peak responstid og nul fejl over en 30-minutters test. De kæmpede ikke med nogen test nogenlunde og viste nul nedetid. Kinstas præstationer var øverste niveau.

Kevin Ohashi
Kevin Ohashi
Grundlægger, Review Signal

Resumé

Kinsta er stolt over, at år efter år har vi kunnet vise, at vores hosting platform er konsekvent, pålidelig og hurtig!

Vi er overbeviste om de beslutninger, vi har truffet vedrørende vores infrastruktur i løbet af de sidste par år, og er glade for at se resultaterne betale sig. Vi var den første administrerede WordPress-vært til udelukkende at bruge Google Cloud Platform, og vi føler, at vores tests afslører, hvor vigtig den beslutning var.

I 2019 har nogle af vores konkurrenter fulgt med. Men du kan være sikker på, at vores team kender Google Cloud Platform bedre end nogen i branchen. Vi er forpligtet til at give dig det bedst mulige miljø til at vokse din virksomhed og holde dig foran din konkurrence. Se vores Why Us side for at se præcis, hvordan vi adskiller sig fra andre værter.

Har du spørgsmål vedrørende vores service eller platform, så kontakt vores tekniske salgsteam, som vil være mere end glade for at hjælpe dig. Eller hvis du er klar til at dykke lige ind, og lad os vise dig Kinsta-forskellen, migrerer du dit websted i dag. Alle unsere Pläne beinhalten eine oder mehrere kostenlose Migrationen. Vi har endda en aftale, der løber lige nu, afhængigt af, hvem du migrerer fra, inkluderer vi et ubegrænset antal gratis migreringer.

Brian Jackson

Brian har en stor lidenskab for WordPress, har brugt det i over et årti og udvikler endda et par premium plugins. Brian kan lide blogging, film og vandreture. Opret forbindelse med Brian på Twitter.