DevKinsta Site Info Screenshot

DevKinsta is een lokaal developmentpakket voor WordPress websites waarmee eenvoudig en snel WordPress websites gemaakt kunnen worden. Je vult een paar simpele gegevens in terwijl de benodigde onderdelen en de database op de achtergrond worden geïnstalleerd en je hebt alleen maar je tekstverwerker nodig om te kunnen beginnen. De WordPress omgeving bevat verder een e-mail inbox, database manager en logging functie voor het beter en sneller oplossen van problemen.

DevKinsta is volledig compatibel met je bestaande Kinsta hostingpakket.

Heb je meer ondersteuning nodig, kijk dan vooral eens op ons community forum.

Techstack

• Docker
  • Nginx
  • MySQL
  • PHP
  • WordPress