Als je een Kinsta account hebt, kun je je sites naar DevKinsta halen.

Om een nieuwe site te importeren in DevKinsta, lees je het best de Importeren uit MyKinsta sectie van onze Een site maken met DevKinsta gids.

Het pullen van een site naar DevKinsta en het maken van een lokale backup van de site kan ook worden gebruikt als alternatieve backupmethode.

Stappen

1. Selecteer in DevKinsta de site die je wil pullen.
  2. Klik op de knop Sync en selecteer Pull from Kinsta in het dropdown menu.
  3. Als je nog niet bent ingelogd op je MyKinsta-account in je DevKinsta instellingen, word je gevraagd om in te loggen (en 2FA op te geven als dat is ingeschakeld).
  4. Selecteer de omgeving (Live, Standard Staging of Premium Staging) waaruit je wil pullen.
  5. Je kunt kiezen wat je van je gehoste site naar je DevKinsta site wilt pullen:
    • alleen de geselecteerde bestanden,
    • alleen de database,
    • of allebei.
  6. Klik op Update local site om het pullproces te beginnen.