DevKinsta site PHP versions

Bij DevKinsta kan je elke PHP versie gebruiken die Kinsta ondersteunt. Ondersteunde PHP versies:

• 7.3
  • 7.4
  • 8.0
Important

Hoewel oudere versies van PHP beschikbaar zijn in DevKinsta zodat je ermee kan testen en problemen oplossen, is het belangrijk dat je de PHP versie van je site in DevKinsta bijwerkt zodat deze overeenkomt met die van je testomgeving, voordat je de wijzigingen naar Kinsta pusht.

Wisselen PHP versie

Veranderen van de PHP versie Ga naar de informatiepagina over je website. Klik op het versienummer van PHP en kies de gewenste versie in de dropdown. Je website zal even niet toegankelijk zijn. Na een paar seconden zal je omgeving weer helemaal draaien, en nu op de versie die je hebt gekozen.