DevKinsta staat je toe om elke PHP versie te gebruiken die Kinsta ondersteunt en meer. Hierdoor kun je je site testen met oudere PHP versies in DevKinsta. De beschikbare PHP versies in DevKinsta zijn:

• 8.1
  • 8.0
  • 7.4
  • 7.3
  • 7.2

DevKinsta site PHP versies

Wisselen PHP versie

Navigeer naar de Siteconfiguraties pagina voor de site waarvan je de PHP versie wilt wijzigen. Klik op het PHP versienummer en kies de gewenste versie uit de vervolgkeuzelijst. De site zal gedurende een korte periode ontoegankelijk zijn. Zodra de update is voltooid, is je omgeving klaar voor gebruik met de nieuwe versie.