Wanneer je wijzigingen van DevKinsta naar MyKinsta pusht, kun je alleen pushen naar een Standaard of Premium testomgeving; je kunt niet pushen naar een live site direct vanuit DevKinsta. Zodra je je wijzigingen van DevKinsta naar een testomgeving hebt gepushed, kun je vervolgens van testomgeving naar live in MyKinsta pushen.

Stappen

1. Selecteer in DevKinsta de site waarvan je wilt pushen.
  2. Klik op de knop Sync en selecteer Push to Kinsta in het dropdown menu.
  3. Als je momenteel niet bent ingelogd op je MyKinsta account in je DevKinsta-instellingen, word je gevraagd om in te loggen (en 2FA op te geven als dat is ingeschakeld).
  4. Selecteer de omgeving waarnaar je je wijzigingen wilt pushen.
  5. Je kunt kiezen wat je van je gehoste site naar je DevKinsta site wilt pullen:
    • alleen de geselecteerde bestanden,
    • alleen de database,
    • of allebei.
  6. Klik op Push site om te beginnen met het pushen van je wijzigingen.

Je wijzigingen naar de testomgeving pushen zal:

• Alle bestanden overschrijven, indien geselecteerd.
  • De database overschrijven, indien geselecteerd.
  • Verander de Site URL van lokaal in het primaire domein van de testomgeving waarnaar je pusht.
  • Elke bestaande WordPress gebruiker pushen van de DevKinsta site als de database is geselecteerd.

Wat niet wordt gewijzigd: