Je kunt informatie over je sites bekijken op twee locaties, de lijst Sites en de pagina Site info.

De lijst met sites

De lijst Sites is je development-thuisbasis waar je alles kunt zien waar je op dat moment aan werkt.

DevKinsta site list

De lijst toont in één oogopslag alle gegevens als WordPress en PHP versies en de grootte van de site. Je kunt de site of de projectmap openen met sneltoetsen, of je kunt op het kebabmenu (drie-punt) naast elke site klikken om toegang te krijgen tot de database manager en andere tools.

Je kunt op een site klikken om naar de site-informatiepagina te gaan, waar je meer informatie en meer tools vindt.

Zoeken, filteren en sorteren van de sitelijst

Wanneer je 10 of meer sites bekijkt, verschijnen boven de sitelijst velden voor het zoeken, filteren en sorteren van sites:

• Begin te typen in het zoekveld om de lijst te filteren op sitenaam.
  • De filtertabbladen kunnen worden gebruikt om de lijst te filteren op lopende of gestopte sites. Je kan alles weer tonen met de knop All.
  • Gebruik het sorteerveld om de lijst te sorteren op datum toegevoegd of alfabetisch; in oplopende of aflopende volgorde.

De pagina met details over de site

De informatiepagina van elke site bevat toegangsinformatie, knoppen naar tools, en ingebouwde tools zoals de WP_DEBUG schakelaar.

DevKinsta site informatie

Belangrijkste informatie over de site

• Site type
  • Sitehost
  • Sitenaam
  • Webserver
  • PHP versie
  • Database
  • Sitepad

HTTPS

• Enable or disable HTTPS

Database details

• Host
  • Poort
  • Databasenaam
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Socket

WordPress specifieke instellingen

• Version
  • Enable WP_DEBUG
  • WordPress Multisite