Je kunt informatie over je sites bekijken op twee plaatsen, de Sites lijst en de Site info pagina.

De lijst met sites

De lijst Sites is je development-thuisbasis waar je alles kunt zien waar je op dat moment aan werkt.

DevKinsta site list

De lijst toont in één oogopslag alle gegevens als WordPress en PHP versies en de grootte van de site. Je kunt de site of de sitemap openen met sneltoetsen, of je kunt op het kebabmenu (drie-punt) naast elke site klikken om een site te klonen of toegang te krijgen tot de database manager en andere tools.

Je kunt op een site klikken om naar de Site info pagina te gaan, waar je meer informatie en tools vindt.

Zoeken, filteren en sorteren van de lijst met sites

Bij het bekijken van 10 of meer sites verschijnen boven de lijst met sites velden om te zoeken, filteren en sorteren:

• Begin te typen in het zoekveld om de lijst te filteren op sitenaam.
  • De filtertabbladen kunnen worden gebruikt om de lijst te filteren op lopende of gestopte sites. Je kan alles weer tonen met de knop All.
  • Gebruik het sorteerveld om de lijst te sorteren op datum toegevoegd of alfabetisch; in oplopende of aflopende volgorde.

De Site informatiepagina

De informatiepagina van elke site bevat toegangsinformatie, snelle knoppen voor tools, en ingebouwde features zoals de WP_DEBUG switcher.

DevKinsta site informatie

Belangrijkste informatie over de site

• Site type
  • Sitehost
  • Sitenaam
  • Webserver
  • PHP versie
  • Database
  • Sitepad

Site status

• Je site starten of stoppen

Top-level domein

HTTPS

• Enable or disable HTTPS

Database details

• Host
  • Poort
  • Databasenaam
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Socket
  • Grootte

WordPress specifieke instellingen

• Version
  • WordPress Multisite
  • WP_DEBUG in- of uitschakelen
  • WP_AUTO_UPDATE in- of uitschakelen