Als je een backup hebt van een WordPress site die je naar DevKinsta wilt pushen, kun je vanaf nu vanuit DevKinsta een site maken vanuit een backupbestand.

Zorg ervoor dat het backupbestand alle WordPress bestanden van je site en je database (.sql) bestand bevat. Als je backup geen complete WordPress site bevat, volg dan de stappen in onze handleiding Handmatig een backup importeren.

Een backup maken

Het eerste wat je nodig hebt is een backup van de site die je wilt toevoegen in DevKinsta. Als de site wordt gehost bij Kinsta, log dan in op MyKinsta en ga naar WordPress Sites > sitenaam > Backups > Download om een backup van de site te maken en te downloaden.

Een site maken vanuit een backup in DevKinsta

Zodra je je backupbestand hebt, maak je een aangepaste site in DevKinsta en selecteer je het tabblad Backup importeren.

Maak een aangepaste site en importeer je backup in DevKinsta.
Maak een aangepaste site en importeer je backup in DevKinsta.

Voer je sitegegevens in en klik op de knop Site maken. Voer je sitegegevens in en klik op de knop Create site. Als je de databasenaam niet weet, zijn er een paar manieren waarop je die informatie kunt vinden:

• Als je site wordt gehost bij Kinsta, log dan in op MyKinsta, ga naar WordPress sites > sitenaam > Info en zoek naar de databasenaam onder Database toegang.
  • Pak het backup bestand uit en zoek naar de naam van het database (.sql) bestand of zoek naar de databasenaam in het wp-config.php bestand.

Een zoek- en vervangactie om de URL’s in de database bij te werken naar de URL van je lokale site wordt automatisch uitgevoerd tijdens het maken van de site. Zodra de site is gemaakt, ben je klaar om je lokale site te gaan gebruiken.