De database Instellingen pagina kun je zien door op Instellingen te klikken in de secundaire zijbalk op de Database pagina.

Database-instellingen in MyKinsta.
Database-instellingen in MyKinsta.

Basisgegevens

Het onderdeel Basisgegevens toont je de weergavenaam en de beschikbare resources voor je database, inclusief eventuele add-on opslag. Om de weergavenaam van je database te wijzigen of de grootte te vergroten, klik je op Details bewerken, breng je wijzigingen aan en klik je op de knop Details bewerken in de popup. Opmerking: als je extra ruimte hebt toegevoegd met onze database schijfruimte add-on, moet je de hier beschreven stappen volgen om de database schijfruimte add-on te wijzigen.

Wijzig de databasenaam of -grootte in de Database info in MyKinsta.
Wijzig de databasenaam of -grootte in de Database info in MyKinsta.

Database opschorten of hervatten

Door je database op te schorten stopt je database met draaien zonder hem te verwijderen. Dit verandert of verwijdert niets in de database zelf. Verbindingen met de database blijven bestaan, maar werken niet terwijl de database is opgeschort. Je maakt geen kosten voor de database tijdens de opschorting.

Klik op Database opschorten en bevestig de opschorting door in de popup nogmaals op Database opschorten te klikken.

Als je klaar bent om je database opnieuw op te starten, klik je op Database hervatten en bevestig je de herstart door in de modal/popup opnieuw op Database hervatten te klikken.

Database verwijderen

Met de knop Database verwijderen kun je de database verwijderen. Als je de database verwijdert, worden alle gegevens in de database vernietigd.