Als je een gebruiker uit je bedrijf wil verwijderen, kan je je bedrijfsgebruikers beheren in MyKinsta.

Een losse gebruiker uit een bedrijf verwijderen

Log in op MyKinsta, en klik op je naam in de rechterbovenhoek. Selecteer Bedrijfsinstellingen in het dropdown menu. Selecteer vervolgens Gebruikers in het menu aan de linkerkant. Klik op het pictogram Prullenbak (verwijderen/verwijderen) rechts van de rij van die gebruiker.

Verwijder een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.
Verwijder een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.

Zodra je op de knop klikt, verschijnt er een bevestigingspopup. Klik op de rode knop Lid verwijderen om de verwijdering van die gebruiker te bevestigen.

Bevestig het verwijderen van een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.
Bevestig het verwijderen van een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.

Meerdere gebruikers uit een bedrijf verwijderen

Je kan meerdere gebruikers tegelijk uit je bedrijf verwijderen. Gebruik het selectievakje links van elke gebruiker om de gewenste gebruikers te selecteren. Wanneer meerdere gebruikers zijn geselecteerd, verschijnen er contextgevoelige knoppen in de kop van de tabel. Klik op de knop Verwijderen en klik op Verwijderen uit [bedrijfsnaam] in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

Verwijder meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.
Verwijder meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.

Klik in de bevestigingsmodal/popup die wordt weergegeven op de knop Leden verwijderen om de verwijdering te voltooien.

Bevestig het verwijderen van meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.
Bevestig het verwijderen van meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.

Jezelf van een bedrijf of site verwijderen

Je kunt jezelf verwijderen van een bedrijf of site in je MyKinsta gebruikersinstellingen als je niet de eigenaar van het bedrijf bent. Klik op je naam in de rechterbovenhoek, selecteer Gebruikersinstellingen in het dropdownmenu en klik op Toegang in het linkermenu.

Hier vind je de bedrijven en sites waartoe je toegang hebt. Klik op de knop Verlaten voor het bedrijf of de site die je wilt verlaten.

Verlaat een bedrijf in MyKinsta Gebruikersinstellingen.
Verlaat een bedrijf in MyKinsta Gebruikersinstellingen.