Als je een gebruiker uit je bedrijf wil verwijderen, kan je je bedrijfsgebruikers beheren in MyKinsta.

Liever de videoversie bekijken?

Een losse gebruiker uit een bedrijf verwijderen

Log in op MyKinsta, klik op Gebruikers aan de linkerkant en klik vervolgens op het prullenbakpictogram (verwijderen) aan de rechterkant van de rij van die gebruiker.

Verwijder een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.
Verwijder een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.

Zodra je op de knop klikt, verschijnt er een bevestigingspopup. Klik op de rode knop Verwijderen om de verwijdering van die gebruiker te bevestigen.

Bevestig het verwijderen van een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.
Bevestig het verwijderen van een gebruiker uit een bedrijf in MyKinsta.

Meerdere gebruikers uit een bedrijf verwijderen

Je kan meerdere gebruikers tegelijk uit je bedrijf verwijderen. Gebruik het selectievakje links van elke gebruiker om de gewenste gebruikers te selecteren. Wanneer meerdere gebruikers zijn geselecteerd, verschijnen er contextgevoelige knoppen in de kop van de tabel. Klik op de knop Verwijderen en klik op Verwijderen uit [bedrijfsnaam] in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

Verwijder meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.
Verwijder meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.

Klik in de bevestigingspopup die verschijnt op de knop Verwijderen om de verwijdering te voltooien.

Bevestig het verwijderen van meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.
Bevestig het verwijderen van meerdere gebruikers van een bedrijf in MyKinsta.