Je kunt interne verbindingen toevoegen vanaf de Instellingen pagina van een Applicatie of vanaf de Instellingen pagina van een database. Het maakt niet uit waar je het proces begint; het resultaat zal hetzelfde zijn.

• Wil je een verbinding toevoegen vanuit een applicatie, gebruik dan de Verbinding toevoegen knop in de sectie Interne verbindingen van de Instellingen pagina.
  • Als je een verbinding vanuit een database wilt toevoegen, gebruik je de knop Applicatie toevoegen in de sectie Interne verbindingen van de Instellingen pagina.

In beide gevallen zie je dezelfde interface waarmee je de database of applicatie kunt kiezen waarmee je de interne verbinding wilt maken.

Add an internal connection from a database to an application in MyKinsta.
Voeg een interne verbinding van een database naar een applicatie toe in MyKinsta.

We kunnen automatisch omgevingsvariabelen in de applicatie vullen uit de gegevens van de databaseverbinding. Als je wilt dat dat gebeurt, selecteer dan het selectievakje Omgevingsvariabelen toevoegen aan de applicatie. Applicaties kunnen omgevingsvariabelen met andere namen krijgen, dus je kunt ze in de lijst bewerken voordat je de verbinding toevoegt.

Automatically fill environment variables from the database connection details.
Vul omgevingsvariabelen automatisch uit de gegevens van de databaseverbinding.