Met onze multi-gebruiker feature, kan je een team aanmaken en beheren en ze toegang verlenen tot verschillende aspecten van je website. Op de pagina Bedrijfsgebruiker kun je gebruikers uitnodigen voor je bedrijf of sites.

Opmerking: Je kan een gebruiker ook uitnodigen voor een site (maar niet je bedrijf) op de pagina Sitegebruiker (Websites > sitenaam > Gebruikers).

Voor een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten toegang, kun je onze handleiding bekijken over hoe MyKinsta gebruikersrollen werken.

Kijk je liever de videoversie?

Ga als volgt te werk om een gebruiker uit te nodigen:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Klik op Gebruikers in de linkerzijbalk om naar de pagina Bedrijf Gebruiker te gaan.
  3. Klik op Gebruikers uitnodigen in de linkerbovenhoek.

Nodig gebruikers uit voor je bedrijf of site in MyKinsta.
    Nodig gebruikers uit voor je bedrijf of site in MyKinsta.

4. Voer in de popup die verschijnt het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen. Je kan maximaal 10 gebruikers uitnodigen door hun e-mailadressen te scheiden met komma’s in het e-mailveld.
  5. Selecteer Bedrijfstoegang of Website-toegang naast het e-mailadres.
    1. Als je voor Bedrijfstoegang kiest, dan moet je kiezen tussen Company administrator, developer en billing.
    2. Als je voor Website-toegang kiest, selecteer dan een of meerdere sites en stel vervolgens het toegangsniveau in voor elke site (administrator of developer).
  6. Klik op de knop Gebruiker uitnodigen onder aan het venster.
    Details van gebruikersuitnodigingen met bedrijfstoegang.
    Details van gebruikersuitnodigingen met bedrijfstoegang.

Details van gebruikersuitnodigingen met toegang tot de site.
    Details van gebruikersuitnodigingen met toegang tot de site.

Als je opnieuw een uitnodiging wil versturen naar een gebruiker, dan kan je de knop Opnieuw verzenden gebruiken die naast een lopende uitnodiging staat. Je kan ook op het prullenbakpictogram klikken om de openstaande uitnodiging te verwijderen.

Verstuur hangende gebruikersuitnodiging opnieuw in MyKinsta.
Verstuur hangende gebruikersuitnodiging opnieuw in MyKinsta.