Als je het SFTP-wachtwoord van je site wilt wijzigen, kan je dit eenvoudig doen vanaf MyKinsta.

Kijk je liever de videoversie?

SFTP Wachtwoord wijzigen

De te nemen stappen zijn de volgende:

1. Log in door in te loggen op MyKinsta.
  2. Klik op de Sites in het linker menu.
  3. Selecteer de site waarvoor je het SFTP-wachtwoord wilt wijzigen.
  4. Klik onder de SFTP sectie op de Genereer nieuw SFTP wachtwoord knop.
  5. Klik op de knop Genereer nieuw wachtwoord in het popupvenster dat verschijnt om de wijziging te bevestigen.
  6. Je ontvangt binnen een seconde een melding onderin het scherm, waarna het wachtwoord wordt bijgewerkt.
  7. Kopieer en plak het nieuwe wachtwoord in je FTP-client.
Genereer een nieuw SFTP-wachtwoord
Genereer een nieuw SFTP-wachtwoord

Bekijk zeker ook het verschil tussen FTP en SFTP en onze handleiding over hoe je via SFTP verbinding maakt met je WordPress site.