Om ervoor te zorgen dat je data veilig en versleuteld blijft, ondersteunen we bij Kinsta alleen SFTP verbindingen.

FTP clienten

Als je nog geen FTP client op je computer hebt geïnstalleerd, raden we je een van de volgende aan:

FTP instellingen

Verbindingstype: SFTP (geen gewone FTP). Je moet je FTP client configureren met de volgende instellingen, die je in MyKinsta kunt vinden onder Websites > sitenaam > Info:

• Connection type: SFTP (geen gewone FTP)
  • Address/URL/Hostnaam: Gevonden in MyKinsta onder Websites > sitenaam > Info
  • Username: te vinden in MyKinsta onder Websites > sitenaam > Info
  • Password: te vinden in MyKinsta onder Websites > sitenaam > Info
  • Port: varieert van site tot site, te vinden in MyKinsta onder Websites > sitenaam > Info
SFTP details in MyKinsta.
SFTP details in MyKinsta.

Sommige FTP clients kunnen standaard FTP gebruiken als verbindingstype, dus zorg ervoor dat SFTP is geselecteerd als verbindingstype. Als je dit niet doet, zie je mogelijk een fout die lijkt op:

Cannot establish FTP connection to an SFTP server. Please select proper protocol.

Client voorbeelden

Hier zijn een paar voorbeelden van instellingen in FTP clients.

Cyberduck

SFTP details in Cyberduck.
SFTP details in Cyberduck.

WinSCP

SFTP instellingen in WinSCP.
SFTP instellingen in WinSCP.

FlashFXP

SFTP instellingen in FlashFXP.
SFTP instellingen in FlashFXP.

Transmit

SFTP instellingen in Transmit.
SFTP instellingen in Transmit.