Met de E-mail inbox feature, kun je een aparte inbox hebben voor elke site. DevKinsta vangt alle uitgaande emails van PHP mail() op. Achter de schermen gebruikt DevKinsta MailHog als een e-mail client.

De E-mail inbox kun je voor elke site bekijken door te klikken op het enveloppen-icoontje aan de linkerkant van de Site info pagina.

DevKinsta site emails

E-mails bekijken

Klik op een van je e-mails in de lijst, en het toont je de details. DevKinsta kan zowel e-mails in HTML als platte tekst weergeven.

DevKinsta site e-mail bekijken

E-mails bewerken

Met de e-mails kun je het volgende doen:

• Read
  • Delete
  • See raw content

E-mail service logs

Je kunt MailHog logs controleren met het volgende commando:

docker logs -f devkinsta_mailhog