Om meerdere gebruikers toe te voegen aan een of meer sites, moet je eerst de gebruikers selecteren die je wil toevoegen. Je kan dit doen met behulp van de selectievakjes aan de linkerkant van de tabel. Zodra je een aantal gebruikers hebt geselecteerd, zie je een aantal contextgevoelige knoppen rechtsboven in de tabel. Klik op de knop Aan site toevoegen.

In het dialoogvenster kan je nu een of meerdere sites selecteren waar je de geselecteerde gebruikers aan toe gaat voegen. Je kan voor elke site een rol selecteren (developer of administrator). Merk op dat alle geselecteerde gebruikers dezelfde rol krijgen voor die specifieke site. Als je tevreden bent met de setup, klik dan op de knop Bevestigen om het proces af te ronden.

Delen