We bieden een aantal gebruikersrollen aan in MyKinsta zodat je de toegang van gebruikers tot je website nauwkeurig kunt afstellen, waaronder WordPress Site Administrator en WordPress Site Developer rollen. Je kunt gebruikers uitnodigen voor een WordPress site via de Gebruikers pagina op siteniveau of de Gebruikers pagina op bedrijfsniveau. Voor een gedetailleerde uitleg van de verschillende toegangstypen, bekijk je onze gids over hoe MyKinsta gebruikersrollen werken.

Gebruikers uitnodigen vanaf de pagina Sitegebruikers

Volg de onderstaande stappen om een gebruiker uit te nodigen voor een WordPress site vanaf de pagina Gebruikers op siteniveau:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Ga naar WordPress Sites > sitenaam > Gebruikers beheren om naar de Gebruikers pagina van de site te gaan.
  3. Klik op de knop Gebruikers uitnodigen in de rechterbovenhoek.

Gebruikers uitnodigen voor je site in MyKinsta.
    Gebruikers uitnodigen voor je site in MyKinsta.
  4. Voer in de popup die verschijnt het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen. Je kan maximaal 10 gebruikers uitnodigen door hun e-mailadressen te scheiden met komma’s in het e-mailveld.
  5. Selecteer onder het e-mailveld WordPress Site Administrator of WordPress Site Developer in het vervolgkeuzemenu en klik op de knop Gebruikers uitnodigen onderaan het venster.

Nodig een gebruiker uit voor je WordPress site in MyKinsta.
    Nodig een gebruiker uit voor je WordPress site in MyKinsta.
  • Als je de uitnodiging opnieuw naar een gebruiker moet verzenden, kunt u het pictogram Opnieuw verzenden (herladen) naast de in behandeling zijnde uitnodiging gebruiken.
  • Als je de in behandeling zijnde uitnodiging wilt verwijderen, klik je op het pictogram Verwijderen (prullenbak) aan het einde van de rij om deze te verwijderen.
  • Als je de uitnodigingslink wilt kopiëren, klik je op het pictogram Kopiëren aan het einde van de rij.

Gebruikers uitnodigen en toevoegen vanaf de pagina Bedrijfsgebruikers

Wanneer je gebruikers toevoegt op de pagina Bedrijfsgebruikers, heb je de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen aan je bedrijf of aan een specifieke site.

Als je eerder gebruikers aan je bedrijf hebt toegevoegd in MyKinsta en later hun toegang tot een of meer sites tegelijk wilt wijzigen zonder elke gebruiker afzonderlijk te bewerken, kun je dit doen op de pagina Gebruikers van het bedrijf.

Je moet eerst de gebruikers die je wilt wijzigen selecteren met de selectievakjes aan de linkerkant van de tabel. Zodra je dat hebt gedaan, verschijnen er contextgevoelige knoppen rechtsboven in de tabel, waar je op de knop Toevoegen aan site kunt klikken.

Voeg meerdere gebruikers toe aan een site in MyKinsta.
Voeg meerdere gebruikers toe aan een site in MyKinsta.

In de popup die verschijnt, kun je beginnen met het typen van de naam van en/of een of meer sites selecteren om je geselecteerde gebruikers aan toe te voegen en voor elke site een rol selecteren (WordPress Site Developer of WordPress Site Administrator).

Merk op dat alle geselecteerde gebruikers dezelfde rol krijgen voor die specifieke site.

Selecteer een site om gebruikers aan toe te voegen.
Selecteer een site om gebruikers aan toe te voegen.
Klik op Leden toevoegen om de gebruikers te bevestigen die je aan je site(s) toevoegt.
Klik op Leden toevoegen om de gebruikers te bevestigen die je aan je site(s) toevoegt.

Als je tevreden bent met de installatie, klik je op de knop Leden toevoegen om het proces voltooien.