Met onze multi-gebruiker feature, kan je een team aanmaken en beheren en ze toegang verlenen tot verschillende aspecten van je website. Ga als volgt te werk om een gebruiker voor je bedrijf uit te nodigen:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Klik op Gebruikers in het menu om toegang te krijgen tot het gebruikersgedeelte.
  3. Klik op Gebruikers uitnodigen in de linkerbovenhoek.
  4. Voer het e-mailadres in van de gebruiker die je wil uitnodigen.
  5. Selecteer Bedrijfstoegang of Website-toegang naast het e-mailadres.
  6. Als je voor Bedrijfstoegang kiest, dan moet je kiezen tussen Company Administrator, Developer en Billing.
  7. Als je voor Website-toegang kiest, selecteer dan een of meerdere sites en stel vervolgens het toegangsniveau in voor elke site (Administrator of Developer).
  8. Wanneer je klaar bent, klik dan onderaan op de knop Bevestigen.

Voor een gedetailleerde uitleg van de verschillende toegangstypes, bekijk ons artikel in de kennisbank over hoe MyKinsta-gebruikersrollen werken.

Als je opnieuw een uitnodiging wil versturen naar een gebruiker, dan kan je de knop Opnieuw verzenden gebruiken die naast een lopende uitnodiging staat. Je kan ook op het prullenbakpictogram klikken om de openstaande uitnodiging te verwijderen.

Een openstaande MyKinsta uitnodiging

Een openstaande MyKinsta uitnodiging

Bespaar tijd en kosten en maximaliseer siteprestaties met:

• Directe hulp van WordPress-hostingexperts, 24/7.
  • Cloudflare Enterprise integration.
  • Wereldwijd bereik met 28 datacenters wereldwijd.
  • Optimalisatie met onze ingebouwde Application Performance Monitoring.

Dat alles en nog veel meer, in één pakket zonder langlopende contracten, migraties en een 30 dagen geld-terug-garantie. Bekijk onze pakketten of neem contact op met sales om het pakket te vinden dat bij je past.