Met onze multi-user feature kun je een team samenstellen en beheren en hen toegang geven tot verschillende aspecten van je websites, applicaties of databases. Op de pagina Gebruikers van je bedrijf kun je gebruikers uitnodigen voor je bedrijf of WordPress sites.

Opmerking:  Met Managed WordPress kun je ook een gebruiker uitnodigen voor een WordPress site (maar niet voor je bedrijf) op de pagina Gebruikers beheren op siteniveau (WordPress Sites > sitenaam > Gebruikers beheren).

Voor een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten toegang, kun je onze handleiding bekijken over hoe MyKinsta gebruikersrollen werken.

Een gebruiker uitnodigen

Volg de onderstaande stappen om een gebruiker uit te nodigen voor je bedrijf:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Klik rechtsboven op je naam en in de dropdown op Bedrijfsinstellingen.
  3. Klik op Gebruikers in de linker zijbalk om de pagina Bedrijfsgebruikers te openen.
  4. Klik op Gebruikers uitnodigen in de linkerbovenhoek.

Nodig gebruikers uit voor je bedrijf of site in MyKinsta.
    Nodig gebruikers uit voor je bedrijf of site in MyKinsta.
  5. Voer in de popup/modal die verschijnt het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen. Je kan maximaal 10 gebruikers uitnodigen door hun e-mailadressen te scheiden met komma’s in het e-mailveld.
  6. Controleer naast het e-mailveld of Bedrijfstoegang is geselecteerd en kies vervolgens tussen Company Administrator, Developer of Billing.
  7. Klik op de knop Gebruiker uitnodigen onder aan het venster.

Details van gebruikersuitnodigingen met bedrijfstoegang.
    Details van gebruikersuitnodigingen met bedrijfstoegang.

Een gebruikersuitnodiging opnieuw versturen

Als je opnieuw een uitnodiging wil versturen naar een gebruiker, dan kan je de knop Opnieuw verzenden gebruiken die naast een lopende uitnodiging staat. Je kan ook op het prullenbakpictogram klikken om de openstaande uitnodiging.

Verzend een lopende uitnodiging voor een bedrijfsgebruiker opnieuw in MyKinsta.
Verzend een lopende uitnodiging voor een bedrijfsgebruiker opnieuw in MyKinsta.