Met onze multi-gebruiker feature, kan je een team aanmaken en beheren en ze toegang verlenen tot verschillende aspecten van je website. Ga als volgt te werk om een gebruiker voor je bedrijf uit te nodigen:

1. Log in op MyKinsta
  2. Klik op “Gebruikers” in het menu om toegang te krijgen tot het gebruikersgedeelte
  3. Klik op “Gebruikers uitnodigen” in de linkerbovenhoek
  4. Voer het e-mailadres in van de gebruiker die je wil uitnodigen
  5. Selecteer “Bedrijfstoegang” of “Website-toegang” naast het e-mailadres.
  6. Als je voor “Bedrijfstoegang” kiest, dan moet je kiezen tussen “Company administrator”, “Developer” en “Billing”
  7. Als je voor “Website-toegang” kiest, selecteer dan een of meerdere sites en stel vervolgens het toegangsniveau in voor elke site (“Administrator” of “Developer”)
  8. Wanneer je klaar bent, klik dan onderaan op de knop “Bevestigen”

Voor een gedetailleerde uitleg van de verschillende toegangstypes, bekijk ons artikel in de kennisbank over hoe MyKinsta-gebruikersrollen werken.

Als je opnieuw een uitnodiging wil versturen naar een gebruiker, dan kan je de knop “Opnieuw verzenden” gebruiken die naast een lopende uitnodiging staat. Je kan ook op het prullenbakpictogram klikken om de openstaande uitnodiging te verwijderen.

Een openstaande MyKinsta uitnodiging

Een openstaande MyKinsta uitnodiging

Delen