Met Kinsta’s tool om sites te hernoemen, kan je de schermnaam van je Kinsta site veranderen in MyKinsta.

Deze tool is handig als je recentelijk de domeinnaam van je WordPress site hebt gewijzigd of je bedrijf een rebrand hebt gegeven en je deze wijziging ook wil zien in MyKinsta.

Deze tool is beschikbaar voor de rollen Company Owner, Company Administrator, Company Developer en Site Administrator (lees meer over de gebruikersrollen in MyKinsta).

Kijk je liever de videoversie?

Hier lees je hoe je de tool kan gebruiken om je Kinsta site een andere naam te geven.

Ga in MyKinsta naar Websites > sitenaam > Info en klik op Hernoem site in de sectie Basisgegevens van het dashboard.

Je Kinsta WordPress site hernoemen.
Je Kinsta WordPress site hernoemen.

Ook kan je je site hernoemen door binnen de lijst met Websites het dropdown-menu te openen en hier Hernoem site te selecteren.

Je site hernoemen in MyKinsta.
Je site hernoemen in MyKinsta.

Geef vervolgens je site een nieuwe naam en klik op Hernoem site.

Een nieuwe schermnaam kiezen voor je Kinsta site.
Een nieuwe schermnaam kiezen voor je Kinsta site.

De naamswijziging vindt onmiddelijk plaats en je kan de nieuwe naam voor je WordPress site in de linkerbovenhoek van MyKinsta zien.

Een voorbeeld van een hernoemde site in MyKinsta.
Een voorbeeld van een hernoemde site in MyKinsta.

De nieuwe sitenaam kan je ook zien in de Websites lijst.

Een hernoemde site in de lijst met "Websites".
Een hernoemde site in de lijst met Websites.
Inloggegevens voor SSH/SFTP en database worden niet gewijzigd.
Inloggegevens voor SSH/SFTP en database worden niet gewijzigd.

We zijn bij Kinsta voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe functies aan MyKinsta om het beheer van WordPress sites gemakkelijker te maken. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste features en wekelijks onze beste artikelen te ontvangen!