ionCube is een tool voor het versleutelen van PHP scripts voor veilige licensering en andere use cases. Om een ​​PHP script te laden dat is gecodeerd met ionCube, moet je de ionCube Loader extensie inschakelen.

We hebben een tool gebouwd om ionCube Loader rechtstreeks in MyKinsta in te schakelen.

Zo sckakel je ionCube Loader in in MyKinsta

Om ionCube Loader voor je WordPress site in te schakelen, hoef je slechts een paar stappen te volgen:

1. Log in op MyKinsta.
  2. Navigeer naar de Tools pagina van je site.
  3. Klik op de Inschakelen knop onder IonCube Loader.
IonCube Loader inschakelen in MyKinsta.
IonCube Loader inschakelen in MyKinsta.

Na het inschakelen van ionCube Loader in MyKinsta, kunnen PHP scripts die zijn gecodeerd met ionCube in je siteomgeving worden gedecodeerd en uitgevoerd.