Kinsta heeft een tool waarmee je eenvoudig de schermnaam van je Kinsta site kan veranderen.

Deze tool is vooral handig wanneer je recentelijk het domeinnaam van je WordPress site hebt gewijzigd of je bedrijf een nieuwe naam hebt gegeven.

Deze tool is beschikbaar voor de rollen Company Owner, Company Administrator, Company Developer en Site Administrator (lees meer over de gebruikersrollen in MyKinsta).

Hier lees je hoe je de tool kan gebruiken om je Kinsta site een andere naam te geven.

Ga in MyKinsta naar Websites > [jouw-site] > Info en klik op Hernoem site in de sectie “Basisgegevens” van het dashboard.

Je Kinsta WordPress site hernoemen.

Je Kinsta WordPress site hernoemen.

Ook kan je je site hernoemen door binnen de lijst met Websites het dropdown-menu te openen en hier Hernoem site te selecteren.

Je site hernoemen in MyKinsta.

Je site hernoemen in MyKinsta.

Geef vervolgens je site een nieuwe naam en klik op Hernoem site.

Een nieuwe schermnaam kiezen voor je Kinsta site.

Een nieuwe schermnaam kiezen voor je Kinsta site.

De naamswijziging vindt onmiddelijk plaats en je kan de nieuwe naam voor je WordPress site in de linkerbovenhoek van MyKinsta zien.

Een voorbeeld van een hernoemde site in MyKinsta.

Een voorbeeld van een hernoemde site in MyKinsta.

De nieuwe sitenaam kan je ook zien in de “Websites” lijst.

Een hernoemde site in de lijst met

Een hernoemde site in de lijst met “Websites”.

De tool waarmee je de naam van je Kinsta site wijzigt heeft alleen invloed op de schermnaam van je Kinsta site. Het verandert niets aan je SSH/SFTP gebruikersnaam, inloggegevens voor je MySQL database, het pad naar de openbare map je site en andere interne siteverwijzingen.

Inloggegevens voor SSH/SFTP en database worden niet gewijzigd.

Inloggegevens voor SSH/SFTP en database worden niet gewijzigd.

We zijn bij Kinsta voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe functies aan MyKinsta om het beheer van WordPress sites gemakkelijker te maken. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste features en wekelijks onze beste artikelen te ontvangen!

Als je dit artikel leuk vond, dan zal onze support je zeker bevallen. Alle hostingpakketten van Kinsta hebben 24×7-ondersteuning van onze ervaren WordPress-ontwikkelaars en -engineers. Chat met hetzelfde team dat onze Fortune 500-klanten ondersteunt. Bekijk onze pakketten