Het nieuwe Kinsta affiliate-programma is nu live! Je kunt Kinsta promoten en je leven lang commissies verdienen. Volg de onderstaande instructies voor het aanmaken van een affiliate-link. We hebben ons eigen WordPress-hosting affiliate-dashboard ontworpen. We beloven dat het een uniek dashboard is – en heel anders dan wat je gewend bent!

Stap 1

Log in op het affiliate-dashboard. Als je geen account hebt, kun je je registreren. Het is gratis!

Inloggen - Kinsta affiliate-programma

Inloggen – Kinsta affiliate-programma

Let op: We moeten affiliate-accounts handmatig goedkeuren. Je ontvangt een e-mail wanneer je aanvraag is goedgekeurd.

Stap 2

Klik links onderaan op de “Create affiliate link”-knop.

Affiliate-link maken

Affiliate-link maken

Stap 3

Plak dan een URL waar je naar wilt linken vanuit de Kinsta-website en druk op “Create link”.

Kinsta website-URL

Kinsta website-URL

Je kunt elke pagina gebruiken op de bovenstaande Kinsta-website, zoals:

Je kunt dan de affiliate-link kopiëren die je hebt gegenereerd met je affiliate-ID. Je kunt deze link vervolgens gebruiken op je website, in een e-mail, op een banner of waar je maar wilt. Wanneer iemand er op klikt, plaatst het een cookie in hun browser voor 60 dagen. Je krijgt dan een bonus wanneer iemand in die tijd een aankoop doet bij Kinsta.

Affiliate-link

Affiliate-link

De links hieronder hebben het nofollow-attribuut om te voldoen aan de richtlijnen van Google. Als je een affiliate-plug-in gebruikt van een derde partij zoals Pretty Links, dan kun je gebruik maken van de makkelijke manieren om het nofollow-attribuut toe te voegen aan al je affiliate-links.

Lees meer over de voorwaarden van het affiliate-programma.

Als je dit artikel leuk vond, dan zal onze support je zeker bevallen. Alle hostingpakketten van Kinsta hebben 24×7-ondersteuning van onze ervaren WordPress-ontwikkelaars en -engineers. Chat met hetzelfde team dat onze Fortune 500-klanten ondersteunt. Bekijk onze pakketten