Het nieuwe Kinsta affiliate-programma is nu live! Je kunt Kinsta promoten en je leven lang commissies verdienen. Volg de onderstaande instructies voor het aanmaken van een affiliate-link. We hebben ons eigen hosting affiliate-dashboard ontworpen. We beloven dat het een uniek dashboard is – en heel anders dan wat je gewend bent!

Stap 1

Log in op het affiliate-dashboard. Als je geen account hebt, kun je je registreren. Het is gratis!

Inloggen - Kinsta affiliate-programma
Inloggen – Kinsta affiliate-programma

Let op: We moeten affiliate-accounts handmatig goedkeuren. Je ontvangt een e-mail wanneer je aanvraag is goedgekeurd.

Stap 2

Klik links onderaan op de “Create affiliate link”-knop.

Affiliate dashboard
Affiliate dashboard

Stap 3

Plak dan een URL waar je naar wilt linken vanuit de Kinsta-website en druk op “Create link”.

Plak de URL in de Create link box
Plak de URL in de Create link box

Je kan elke pagina of blogpost op de Kinsta website hierboven gebruiken, zoals:

• De voorpagina van Kinsta: https://kinsta.com/nl
  • De features-pagina van Kinsta: https://kinsta.com/nl/kenmerken/
  • Kinsta pakketten-pagina: https://kinsta.com/nl/pakketten/
  • Kinsta “WordPress sneller maken” gids: https://kinsta.com/learn/speed-up-wordpress/

Je kunt dan de affiliate-link kopiëren die je hebt gegenereerd met je affiliate-ID. Je kunt deze link vervolgens gebruiken op je website, in een e-mail, op een banner of waar je maar wilt. Wanneer iemand er op klikt, plaatst het een cookie in hun browser voor 60 dagen. Je krijgt dan een bonus wanneer iemand in die tijd een aankoop doet bij Kinsta.

Affiliate link rel="sponsored"
Affiliate link rel=”sponsored”

De links hieronder hebben het sponsoredattribuut om te voldoen aan de richtlijnen van Google. Als je een affiliate-plugin gebruikt van een derde partij zoals Pretty Links, dan kun je gebruik maken van de makkelijke manieren om het sponsored-attribuut toe te voegen aan al je affiliate-links.

Lees meer over de voorwaarden van het affiliate-programma.