Når du vælger muligheden for at konfigurere containerbillede automatisk, hvis du ikke specificerer en version i din applikationskode, bruger buildpack den nyeste tilgængelige version. Hvis du ønsker at bruge en anden sprogversion til din applikation, skal du angive versionen i applikationens filer.

Metoden til at indstille versionen varierer fra sprog til sprog. Nedenfor har vi medtaget eksempler for de sprog, der i øjeblikket understøttes.

Ruby

For at angive din Ruby-version skal du inkludere følgende i din Gemfile:

"https://rubygems.org"
ruby "2.5.1"

NodeJS

Hvis du vil angive din Node.js-version og npm-version, skal du inkludere følgende i din applikations package.json-fil

"engines": {
  "node": "^16.14.0",
  "npm":: "^8.3.1"
}

Python

Hvis du vil angive din Python-version, skal du inkludere følgende i din applikations runtime.txt-fil:

python-3.10.6

Java

Hvis du vil angive din Java-version, skal du inkludere følgende i din applikations fil system.properties::

java.runtime.version=11

Scala

Hvis du vil angive din Scala-version, skal du inkludere følgende i din applikations build.sbt-fil::

scalaVersion := "2.13.8"

PHP

Hvis du vil angive din PHP-version, skal du inkludere følgende i din applikations composer.json-fil:

{
  "require": {
    "php": "~8.0.0"
  }
}

Go

Du kan angive din Go-version ved at inkludere følgende i din applikations go.mod-fil:

// +heroku goVersion go1.11
go 1.11