Hvis du tilføjer et underdomæne, der er en del af et wildcard DNS-opsætning, der har A-registreringer, der peger på flere IP-adresser, skal du tage et par ekstra trin for at pege det underdomæne til Kinsta.

Trinene nedenfor er kun gældende, når et wildcard (catch-all) underdomæne peger på flere A-records.

Hvis dit domæne ikke bruger wildcard A-records, der peger på flere IP-adresser, behøver du ikke at gennemgå disse yderligere trin, når du tilføjer et domæne til dit websted.

For at konfigurere et wildcard-underdomæne, der peger på Kinsta, tilføjes der automatisk et ekstra wildcard-underdomæne (*.domain.com), når du tilføjer et root/apex-domæne (domain.com) til et websted i MyKinsta (medmindre du fravælger wildcard-indstillingen under Avancerede Indstillinger).

Hvad er et Multiple IP Wildcard Subdomain?

Lad os først definere, hvad det betyder for et wildcard-underdomæne at blive peget på flere IP-adresser. I de fleste tilfælde vil et wildcard-underdomæne have en enkelt A-record, der peger på en IP-adresse:

• En records for *.domæne.com, der peger på 123.123.123.123.

I nogle tilfælde kan et wildcard-underdomæne dog pege på flere IP-adresser. Denne form for konfiguration bruges ofte til DNS-failover-beskyttelse, round robin-opsætninger og mere:

• En record for *.domæne.com, der peger på 123.123.123.123.
  • En registrering for *.domæne.com, der peger på 123.123.123.124.
  • En record for *.domæne.com, der peger på 123.123.123.125.

Hvis du er usikker på, om dit wildcard-underdomæne peger på flere IP-adresser, kan du bruge et værktøj som WhatsMyDNS til at tjekke A-record for det underdomæne, du vil pege på Kinsta. I skærmbilledet nedenfor kan du se, at underdomænet sub.brianli.dev peger på flere IP-adresser.

Underdomæne peger på flere IP-adresser.
Underdomæne peger på flere IP-adresser.

Derefter skal du kontrollere, om DNS-records, der peger på flere IP-adresser, er konfigureret som statiske (f.eks. sub.brianli.dev) eller wildcard (*.brianli.dev) A-records. Hvis din DNS-konfiguration ligner den nedenfor (wildcard A-records), skal du fortsætte med resten af denne vejledning.

Wildcard domæne peger på flere IP-adresser.
Wildcard domæne peger på flere IP-adresser.

Tilføjelse af et flere IP-underdomæner i MyKinsta

Hvis vi opdager, at dit underdomæne er konfigureret med flere A-records, vil du se en meddelelse som den nedenfor, efter at du har tilføjet underdomæne i MyKinsta:

Verifikation for domæne, der peger på flere IP-adresser.
Verifikation for domæne, der peger på flere IP-adresser.

Trin 1 – Ret dit underdomæne mod eksisterende wildcard-IP’er

Først skal du oprette A records for det specifikke underdomæne, du prøver at føje til Kinsta. Disse A-records skal pege på de samme IP-adresserne som dine wildcard A-records.

For eksempel, hvis du prøver at konfigurere sub.brianli.dev og har jokertegn A-records nedenfor:

• En rekord for *.brianli.dev, der peger på 123.123.123.123.
  • En rekord for *.brianli.dev, der peger på 123.123.123.124.
  • En rekord for *.brianli.dev, der peger på 123.123.123.125.
  • En rekord for *.brianli.dev, der peger på 123.123.123.126.

Du skal tilføje de fire A records herunder til sub.brianli.dev hos din DNS-udbyder.

• En rekord for sub.brianli.dev, der peger på 123.123.123.123.
  • En rekord for sub.brianli.dev, der peger på 123.123.123.124.
  • En rekord for sub.brianli.dev, der peger på 123.123.123.125.
  • En rekord for sub.brianli.dev, der peger på 123.123.123.126.
Tilføj flere A-poster til dit underdomæne
Tilføj flere A-poster til dit underdomæne.

Dette trin er nødvendigt for at holde underdomænet i gang og løse korrekt, indtil det er verificeret og kan peges på Kinsta.

Trin 2 – Bekræft dit underdomæne

Når du har tilføjet A-records, skal du gå til MyKinsta og klikke på knappen Næste i modalet Bekræft domæne.

Klik på Næste i Bekræft domæne modal/pop-up i MyKinsta
Klik på Næste i Bekræft domæne modal/pop-up i MyKinsta

Derefter bliver du bedt om at tilføje en eller flere TXT-records for at bekræfte ejerskabet af dit underdomæne. TXT-record er formateret således:

• Type: TXT
  • Hostnavn: _cf-custom-hostname.your-subdomain
  • Værdi: Unik UUID-string.
Oplysninger om TXT-bekræftelse record
Oplysninger om TXT-bekræftelse record

Tilføj derefter denne TXT record til dit underdomæne hos din DNS-udbyder.

Tilføj TXT-verifikationsoptegnelse
Tilføj TXT-verifikationsoptegnelse

Når du har tilføjet TXT-record, skal du klikke på Ok, jeg har gjort det i MyKinsta.

Klik på "OK, jeg har gjort det" i MyKinsta
Klik på OK, jeg har gjort det i MyKinsta

Trin 3 – Ret dit underdomæne til Kinsta

Added:

MyKinsta starter bekræftelsesprocessen for dit underdomæne. Afhængigt af din DNS-udbyder kan denne proces tage et stykke tid på grund af DNS-udbredelse. Når bekræftelsen er afsluttet, vil du se en punktdomæneknap i MyKinsta.

"Punktdomæne" -knap i MyKinsta.
Punktdomæne-knap i MyKinsta.

Klik på knappen Punkt domæne, så får du vist din Kinsta Websted IP-adresse.

"Websted IP-adresse" i MyKinsta.
“Websted IP-adresse” i MyKinsta.

Gå derefter til din DNS-udbyder og fjern A-records for dit underdomæne, som du tilføjede tidligere.

Fjern A-records for dit underdomæne, der blev tilføjet tidligere.
Fjern A-records for dit underdomæne, der blev tilføjet tidligere.

Endelig tilføj en A-record for dit underdomæne, der peger på din Kinsta Websted IP-adresse.

Tilføj en A-record for dit underdomæne, der peger på Kinsta.
Tilføj en A-record for dit underdomæne, der peger på Kinsta.

Efter opsætning af denne A-record og efter at DNS er spredt, vil du se et flueben ved siden af dit underdomæne i MyKinsta. Dette betyder, at underdomænet er konfigureret med succes.

Vellykket konfiguration af underdomæne i MyKinsta
Vellykket konfiguration af underdomæne i MyKinsta

Resumé

Som standard er underdomæner, der peger på flere IP-adresser via A-wildcard, ikke straks kompatible med Kinstas Cloudflare-integration. Med nogle få yderligere konfigurationstrin kan du dog få dit underdomæne verificeret og peget på Kinsta.

Hvis du har spørgsmål om din opsætning af flere IP-underdomæner, skal du kontakte vores 24/7 supportteam for yderligere hjælp.