Hos Kinsta har vi en fantastisk funktion, som vi kalder selvhelbredende PHP. Den er praktisk, hvis du tilfældigvis får en 502-fejl, eller hvis noget andet går galt. Hvis PHP går ned af en eller anden grund, forsøger vores system automatisk at genstarte det automatisk igen. I mange tilfælde er dette alt, hvad der er nødvendigt, og du er klar til at køre!

I sjældne tilfælde kan det være et større problem. I så fald logger vores system automatisk dette, så vores systemadministrationsteam (sysadmin) kan tjekke det. Ellers kan du stadig genstarte PHP for ethvert af dine websteder individuelt med et enkelt klik på en knap fra MyKinsta.

Sådan genstarter du PHP manuelt

For at genstarte PHP på dit WordPress-websted skal du følge nedenstående trin.

1. Log ind på MyKinsta.
  2. Gå til WordPress Websteder, og vælg det websted, du vil genstarte PHP på.
  3. Gå til fanen Værktøjer, og find afsnittet Genstart PHP.
  4. Klik på knappen Genstart PHP.
Genstart PHP i MyKinsta.
Genstart PHP i MyKinsta.

Bemærk, at det tager ca. 5-10 sekunder at genstarte PHP. Du vil modtage en meddelelse nederst på skærmen, når det er afsluttet.

Bemærk: Du skal også slette din hjemmesides cache for at se ændringerne.

Relateret dokumentation

Referenceindhold