Kinsta bruger buildpacks, et open source-projekt, der vedligeholdes af Heroku, til automatisk at bestemme og oprette en container til din applikation baseret på dit lager. Buildpacks er scripts, der køres, når din applikation implementeres for at installere afhængigheder for din applikation og konfigurere dit miljø. For at bruge buildpacks skal du, når du tilføjer din applikation, vælge muligheden for at konfigurere containerbillede automatisk.

Vi understøtter følgende applikationssprog til buildpacks:

Hvis du vil bruge en anden sprogversion til din applikation, skal du indstille versionen i din applikations filer.

Hvis du vil bruge et sprog, der ikke er et understøttet buildpack-sprog, skal du bruge en Dockerfile. Når du tilføjer din applikation, kan du vælge Brug Dockerfile til at konfigurere containerbillede.

Konfigurer Buildpacks

Nogle programmer kræver ingen konfiguration, men nogle kræver specialiserede kommandoer og muligheder for at køre, såsom:

Miljøvariabler — Du skal muligvis indstille visse miljøvariabler for at køre din applikation.

Processer — Kinsta kan automatisk registrere din webproceskommando. Du kan ændre dette, hvis det er nødvendigt, og du kan definere yderligere processer.

Processer i en Procfil — Du vil måske definere dine processer i en Procfil i din applikations kode.

Tilføj eller rediger Buildpacks

Du kan administrere buildpacks på din applikations Indstillinger-side. For at tilføje yderligere buildpacks skal du klikke på Tilføj buildpack. For at fjerne eller ændre rækkefølgen af ​​din applikations buildpacks skal du klikke på Rediger buildpacks.

Når du tilføjer en buildpack, føjes den automatisk til slutningen af ​​buildpacks-listen, så du skal muligvis redigere rækkefølgen af ​​dine buildpacks. Du kan trække og slippe buildpacks for at ændre deres rækkefølge i Rediger buildpacks modal/pop-up.