Denne funktion giver dig mulighed for at administrere dit websteds temaer og plugins direkte fra MyKinsta. Fra siden Plugins og temaer kan du:

• Se en liste over WordPress-plugins installeret på dit websted.
  • Se en liste over WordPress-temaer installeret på dit websted.
  • Se versionsnummeret på den seneste opdatering for hvert tema eller plugin.
  • Opdater hvert plugin eller tema individuelt.
  • Masseopdatering af alle temaer på samme tid.
  • Masseopdatering af alle plugins på samme tid.
  • Masseopdatering af udvalgte temaer på samme tid.
  • Masseopdatering af udvalgte plugins på samme tid.

Visning af dine installerede plugins og temaer

For at se plugins og temaer installeret på dit websted, skal du logge ind på MyKinsta, vælge dit websted og klikke på fanen Plugins og temaer.

Se plugins og temaer i MyKinsta.
Se plugins og temaer i MyKinsta.

Den aktuelle version af pluginnet eller temaet vises i kolonnen Version, og hvis en opdatering er tilgængelig, vil den seneste version blive vist i kolonnen Opdater.

Opdatering af plugins og temaer

For at opdatere et enkelt plugin eller tema skal du klikke på knappen Opdater i højre side for det pågældende element.

For at opdatere flere plugins eller temaer skal du markere afkrydsningsfeltet ud for hvert element og klikke på knappen Opdater. Afkrydsningsfeltet i tabel header kan bruges til at vælge alle elementer på listen.

I opdatering modal/pop-up-vinduet, der vises, skal du klikke på knappen Opdater plugins for at bekræfte de opdateringer, du vil udføre, og starte opdateringsprocessen.

Opdater flere plugins i MyKinsta.
Opdater flere plugins i MyKinsta.

Mens opdateringsprocessen er i gang, vil handlinger på siden Plugins og temaer blive deaktiveret, og en meddelelse vises enten over sektionerne Installerede temaer eller Installerede plugins, afhængigt af hvad der opdateres.

Siden med plugins og temaer i MyKinsta er deaktiveret under opdatering.
Siden med plugins og temaer i MyKinsta er deaktiveret under opdatering.

Når processen er fuldført, vil handlinger på siden være tilgængelige igen, og en succesmeddelelse vises.

WordPress-temaer blev opdateret med succes i MyKinsta.
WordPress-temaer blev opdateret med succes i MyKinsta.

Fejl og fejlfinding

Der kan være situationer, hvor en opdatering mislykkes. Hvis dette sker, vil der blive vist en fejlmeddelelse på siden Plugins og temaer.

Hvis en mulighed for at gendanne en backup vises på siden, skal du klikke på knappen Åbn backups for at begynde at gendanne en backup.

Temaopdatering mislykkedes, og muligheden for at gendanne en backup vises.
Temaopdatering mislykkedes, og muligheden for at gendanne en backup vises.

Hvis et plugin eller tema ikke kan opdateres fra MyKinsta, kan du prøve at opdatere fra WordPress dashboard eller opdatere plugin eller tema manuelt.

Én temaopdatering mislykkedes.
Én temaopdatering mislykkedes.

FAQ

Kan jeg opdatere plugins og temaer på flere websteder på samme tid?

Nej, funktionen er kun tilgængelig på miljø niveau. Du skal gå ind på hvert websted og miljø i MyKinsta for at se og opdatere plugins og temaer.

Kan jeg vælge, hvilken version af et plugin eller tema jeg skal opdatere til?

Nej, du kan kun opdatere til den nyeste version af et plugin eller tema.

Kan jeg bruge denne funktion til at nedgradere et plugin eller et tema?

Nej, du kan kun opdatere til den nyeste version af et plugin eller tema. Du kan ikke gå tilbage til en tidligere version.

Hvad hvis der er et problem med en opdatering? Kan jeg fortryde ændringen?

Selvom der ikke er en indbygget måde at fortryde en opdatering, laver vi et øjebliksbillede af miljøet lige før opdateringen, som du kan gendanne. Bemærk: Snapshots oprettet før et plugin eller temaopdatering er kun tilgængelige i to timer.

Kan jeg stadig administrere mine plugins og temaer i mit WordPress-dashboard?

Ja, du kan fortsætte med at håndtere plugins og temaer gennem WordPress.

Kan jeg bruge denne funktion på ethvert websted?

Ikke helt. Selvom funktionen vil fungere fint på de fleste websteder, er der nogle situationer, der forhindrer denne funktion i at fungere:

• Problemer, der forhindrer os i at køre WP-CLI.
  • Premium (betaling påkrævet) og brugerdefinerede (bygget af dig eller din udvikler) plugins eller temaer har muligvis ikke et offentligt tilgængeligt opdateringsslutpunkt, så de kan ikke opdateres fra MyKinsta. I nogle tilfælde kan vi opdage, at en ny version er tilgængelig, men opdateringsprocessen mislykkes, fordi den ikke er tilgængelig via standard WordPress-slutpunktet.