I denne vejledning viser vi dig et par måder at rydde dit websteds cache på. Bemærk: Hvis dit tema eller et aktivt plugin på dit websted har indbygget cache, anbefaler vi at rydde cachen der først.

Rydning af cache i dit WordPress Dashboard

Log ind på dit WordPress-dashboard.

Hvis du har brug for at rydde cachen for hele webstedet, skal du klikke på linket Ryd cache på administrator værktøjslinjen nær øverste højre hjørne af siden.

Ryd cache fra dit WordPress-dashboard med Kinsta MU-plugin.
Ryd cache fra dit WordPress-dashboard med Kinsta MU-plugin.

For at rydde cachen for specifikke URL’er eller stier automatisk, når du foretager ændringer på dit websted, kan du konfigurere disse URL’er i Kinsta MU Plugin-indstillingerne. Klik på Kinsta Cache i venstre sidebar, og tilføj de URL’er, du vil slette, når der foretages opdateringer. For mere information, se vores vejledning om tilføjelse af brugerdefinerede cache-URL’er i Kinsta MU-pluginnet.

• Når Edge Caching er aktiveret på dit websted, rydder rydning af cachen med Kinsta MU plugin også Edge Cache.
  • Når Kinstas CDN er aktiveret, rydder rydning af cachen med Kinsta MU-plugin også CDN-cachen.

Rydning af cache i MyKinsta

Log ind på MyKinsta og klik på WordPress Websteder i venstre sidebar-navigation.

Klik på dit websteds navn på webstedslisten, og klik på fanen Værktøjer.

Klik på knappen Ryd cache for at rydde cachen.

• Når Edge Caching er aktiveret, rydder cache i MyKinsta også Edge Cache.
  • Hvis du har tilføjet Redis-tilføjelsen til dit websted, rydder cachen i MyKinsta også Redis-objektcachen.
Ryd cache på fanen Værktøjer i MyKinsta.
Ryd cache på fanen Værktøjer i MyKinsta.

Ryd cache på fanen Værktøjer i MyKinsta.

Opret forbindelse til din server med SSH og naviger til dit websteds document root:

cd public

Hvis Kinsta Must Use (MU) plugin er installeret på webstedet, kan du rydde helsides cache og edge cache (når Edge Caching er aktiveret) med denne kommando:

wp kinsta cache purge

Hvis du kun vil rydde webstedets cache uden at rydde kantcachen, skal du tilføje --site-flaget:

wp kinsta cache purge --site

Når Kinsta CDN er aktiveret, kan du rydde CDN-cachen ved at tilføje --cdn-flaget:

wp kinsta cache purge --cdn

Hvis du har tilføjet Redis-tilføjelsen til dit websted, kan du rydde Redis-cachen ved at tilføje --object-flaget:

wp kinsta cache purge --object

For at rydde al cache skal du tilføje flaget --all:

wp kinsta cache purge --all

Skyl dit websteds objectcache med følgende kommando:

wp cache flush

Du kan også sammenkæde begge kommandoer på en enkelt linje:

wp kinsta cache purge && wp cache flush

Afslut SSH med følgende kommando:

quit

Rydning af Redis-cache med SSH

Hvis du har tilføjet Redis-tilføjelsen til dit websted, kan du oprette forbindelse til din server med SSH og tømme Redis-cachen med følgende kommando:

redis-cli flushall async

Afslut SSH med følgende kommando:

quit