I MyKinsta kan du gendanne en backup, der er et komplet øjebliksbillede af dit websteds miljø (inklusive filer, database, omdirigeringer og Nginx-konfiguration). Hvis du kun vil gendanne eller importere dit websteds database, vil denne vejledning vise dig et par forskellige måder at gøre det på.

Denne vejledning antager, at du allerede har en backup eller eksporteret *.sql-fil, som du vil importere. Hvis ikke, se vores guide: Sådan opretter du en backup af din database.

Disse instruktioner er til at importere en database backup af et websted hostet hos Kinsta. Hvis du forsøger at importere en database som en del af en migrering til Kinsta, så tjek vores guide om migrering af dit websted til Kinsta.

Gendan en MySQL-database ved hjælp af phpMyAdmin

phpMyAdmin er et database styringsværktøjer, du kan bruge til at se, importere og eksportere data ind og ud af din database.

Trin 1

Log ind på MyKinsta, gå til WordPress Websteder og vælg dit websted på listen.

Trin 2

Rul ned til Databaseadgang på fanen Info. Klik på linket Åbn phpMyAdmin, som åbner phpMyAdmin i en ny fane i din browser.

Åben phpMyAdmin fra MyKinsta.
Åben phpMyAdmin fra MyKinsta.

Log ind på phpMyAdmin med databasebrugernavnet og database password vist i MyKinsta.

Trin 3

Før du importerer din database, anbefales det at sikre, at den eksisterende database er tom for at forhindre mulig duplikering af data. At gøre det:

1. Klik på dit databasenavn.
  2. Rul ned, hvis det er nødvendigt, og marker afkrydsningsfeltet ud for Marker alle for at vælge alle dine databasetabeller.
  3. Vælg Drop i rullemenuen ved siden af.
  4. På næste side skal du bekræfte DROP TABLE-forespørgslen ved at klikke på Ja.
Drop tabeller i phpMyAdmin.
Drop tabeller i phpMyAdmin.
Bekræft, at du vil køre forespørgslen for at slippe tabeller i phpMyAdmin.
Bekræft, at du vil køre forespørgslen for at slippe tabeller i phpMyAdmin.

Trin 4

Klik på fanen Importer, og klik derefter på knappen Vælg fil/Browse. Vælg din *.sql-fil, rul ned, og klik på .

Vælg din .sql-fil, der skal importeres i phpMyAdmin.
Vælg din .sql-fil, der skal importeres i phpMyAdmin.

Gendan en MySQL-database ved hjælp af WP-CLI

Hvis din databasefil er større end 134 MB, eller du foretrækker at bruge kommandolinjen, kan du bruge WP-CLI til at gendanne din database i stedet.

Trin 1

Opret forbindelse til dit websted med SFTP og gå til det offentlige bibliotek.

Trin 2

Upload din databasefil.

Trin 3

Opret forbindelse til din server med SSH og naviger til den offentlige mappe:

cd public

Trin 4

Før du importerer din database, anbefales det at sikre, at den eksisterende database er tom for at forhindre mulig data-duplikering. Følgende kommando gør det, så du har en tom database at importere til (--yes flaget besvarer bekræftelsesmeddelelsen uden en separat prompt):

wp db reset --yes

Trin 5

Importer din databasefil (erstat db-backup-name.sql med det faktiske filnavn):

wp db import db-backup-name.sql

Trin 6

Når din database er importeret, skal du slette databasefilen fra serveren ved hjælp af enten din FTP-klient eller via SSH med denne kommando:

rm db-backup-name.sql