Kinstas containerbaserede infrastruktur betyder, at hvert websted kører i en privat container med sin egen crontab. Dette betyder, at vi hos Kinsta tillader vores brugere at tilføje reelle server cron-job til hver webstedscontainer.

Hvis du hellere vil bruge WordPress indbygget cron-system, se vores artikel om, hvordan du opretter og ændrer et WordPress cron-job.

Hvordan man skriver en server Cron

En opgave tilføjet til crontab består af to dele:

1. En række tal og stjerner, der definerer, hvor ofte cron skal køre.
  2. En kommando, der skal udføres på serveren.

Når du skriver en cron, skal du bestemme disse to faktorer: den kommando, der skal udføres, og hvor ofte den skal planlægges.

Hvis du selv ønsker at udarbejde crontab-syntaks, er crontab-dokumentationen fra The Open Group et godt sted at lære og se nogle praktiske eksempler.

Hvis du har skrevet den kommando, du vil tilføje, og du hellere vil bruge et gratis værktøj til at generere den fulde crontab-syntaks, er der en række online-værktøjer, du kan bruge til at generere den fulde kommando i korrekt crontab-syntaks. Crontab Generator er et af vores yndlingsværktøjer, der frit kan bruges til dette formål.

Sådan tilføjes en server Cron

Når du har cron-jobbet klar til at føjes til containeren, har du to muligheder:

• Føj jobbet til crontab selv.
  • Bed vores supportteam om at uploade jobbet til crontab for dig.

For selv at uploade jobbet,

1. Få adgang til din webstedscontainer over SSH
  2. Kør denne kommando crontab -e.
  3. Vælg din foretrukne teksteditor (vælg nano, hvis du er i tvivl).
  4. Indsæt din cron-kommando i slutningen af filen.
  5. Luk derefter filen. Du vil se en meddelelse som denne, der bekræfter, at crontab er blevet opdateret: crontab: installing new crontab.
Kør crontab -e, og vælg derefter din foretrukne teksteditor.
Kør crontab -e, og vælg derefter din foretrukne teksteditor.

Hvis du ikke er tryg ved at bruge SSH, kan du åbne en ny chat med vores supportteam og bede os om at tilføje jobbet til dit websteds crontab.

Kinsta-politikker om Server Cron-job

• Kinstas support af server cron-jobs er begrænset til at uploade cron-jobbet nøjagtigt som du leverer det til container crontab eller redigere cron-job som du direkte. Hvis du har brug for hjælp til at skrive kommandoen, der udføres af crontab, bliver du nødt til at samarbejde med en kvalificeret udvikler for at skrive cron-jobbet.
  • Minimums-intervallet for cron-job er 5 minutter. Upload ikke server cron-jobs, der kører oftere end hvert 5. minut. Hvis du beder vores supportteam om at tilføje en cron, der kører oftere end hvert 5. minut, vil vi foreslå, at intervallet øges til 5 minutter.
  • Du skal ikke redigere eller flytte jobbene øverst på crontab. Disse job tilføjes af vores System Engineering-team og skal forblive øverst i filen.
  • Tilføj dine tilpassede server cron-job i bunden af ​​crontab-filen. Hvis du tilføjer dine brugerdefinerede server cron-jobs øverst i filen, kan vores vedligeholdelseskripts, iscenesættelses-system eller backup-system overskrive dine tilpassede server cron-job.