I øjeblikket understøtter vi i betaversionen applikationer på følgende sprog: – I øjeblikket understøtter vi applikationer på følgende sprog:

• Ruby
  • NodeJS
  • Python
  • Java
  • Scala
  • PHP
  • Go

Efterhånden som betaversionen udvides, vil vi udvide denne liste til at omfatte mange flere sprog.

Tilføjelse af en applikation

Hvis du vil tilføje en applikation, skal du klikke på knappen Tilføj tjeneste på siden Applikationer og vælge Tilføj applikation fra rullemenuen.

Tilføj en applikation.
Tilføj en applikation.

Følgende felter er tilgængelige med de beskrevne effekter:

• GitHub-repository: Vælg det GitHub-repositorium, der skal bruges. Du skal konfigurere din GitHub-forbindelse, som du kan læse om i artiklen Autorisering af Kinsta på GitHub.
  • Standardgren: Indstil den gren, der skal udrulles ved ændringer og manuelt.
  • Automatisk udrulning ved commit: Marker feltet for at sikre, at din applikation automatisk udrulles, hver gang der foretages en commit til den gren, der er valgt ovenfor.
  • Byg miljø: Denne indstilling dikterer, hvordan vi opbygger dine programmer. Du kan finde flere oplysninger under Bygningstyper:
    • Opsæt containerbillede automatisk: Vælg dette, hvis du er usikker. Baseret på dit depot, prøver vi automatisk at bestemme det bedste miljø til dit projekt og oprette en container til det. Hvis der ikke er angivet nogen version, bruger vi den nyeste tilgængelige version til det sprog, som din applikation er skrevet på.
    • Brug Dockerfile til at konfigurere containerbillede: Hvis du vil have mere kontrol; Eller har allerede ting, der er oprettet i en Dockerfile i dit depot, vælg denne indstilling og indstil Dockerfile-stien og konteksten.
  • Applikationsnavn: Dette navn vil blive vist i MyKinsta for nem reference
  • Datacenterplacering: Vælg det datacenter, du vil bruge til denne applikation. Der er et par ting, du skal være opmærksom på:
    • I løbet af betaversionen vil vi have et begrænset antal datacentre til rådighed. Ved den offentlige lancering vil vi udvide til alle vores nuværende lokationer.
    • Foreløbig understøttes interne forbindelser kun mellem applikationer i samme region. Hvis du implementerer et program og en database, skal du vælge den samme region for begge.

Tilføjelse af en intern forbindelse

Hvis du gerne vil bruge en database sammen med din applikation, kan du oprette databasen i Kinsta og bruge en intern forbindelse mellem de to. Du kan oprette denne forbindelse fra applikationens indstillingsside eller fra databasens indstillingsside. Se Tilføjelse af interne forbindelser for at få flere oplysninger.