Vi tilbyder i øjeblikket 4 forskellige databasetyper: Redis, MariaDB, PostgreSQL og MySQL, for at opfylde forskellige behov for datalagring. Du kan tilknytte databaser til applikationer eller køre databaser i sig selv.

Hvis du vil tilføje en database, skal du klikke på knappen Tilføj tjeneste øverst til højre på siden Applikationer og vælge Tilføj database fra rullelisten.

Opret en database i Kinstas Applikation og Database Hosting.
Opret en database i Kinstas Applikation og Database Hosting.

Følgende felter er tilgængelige med de beskrevne effekter:

• Databasenavn: Navnet på din database, som du skal bruge til at oprette forbindelse til den.
  • Visningsnavn: Det navn, der vil blive vist i MyKinsta.
  • Databasetype: Den databasesoftware, du ønsker at bruge. I øjeblikket understøtter vi:
    • Redis 5.0 og 6.x
    • MariaDB 10.4, 10.5 og 10.6
    • PostgreSQL 9.6, 10, 10, 11, 12, 13 og 14
    • MySQL 8.0
  • Brugernavn til databasen: Det brugernavn, du opretter forbindelse til databasen med. Vi anbefaler, at du lader dette stå som det er. Når du er bundet til et program, kan vi automatisk udfylde dine miljøvariabler med disse data for dig.
  • Database password: Det password, du opretter forbindelse til databasen med. Vi anbefaler, at du lader dette stå som det er. Når du er bundet til et program, kan vi automatisk udfylde dine miljøvariabler med disse data for dig.
  • Datacenter placering: Vælg det datacenter, du vil bruge til denne database. Der er et par ting, du skal være opmærksom på:
    • I løbet af betaversionen vil vi have et begrænset antal datacentre til rådighed. Ved den offentlige lancering vil vi udvide til alle vores nuværende lokationer.
    • Indtil videre understøttes interne forbindelser kun mellem applikationer i samme region. Hvis du implementerer et program og en database, skal du vælge den samme region for begge.
  • Database-størrelse: Vælg de ressourcer, du har brug for til denne database. Bemærk, at vi vil starte med mange flere muligheder. I øjeblikket leverer vi tre til testformål.