Vi tilbyder i øjeblikket 4 forskellige databasetyper for at opfylde forskellige datalagringsbehov:

• Redis 5.0, 6.x og 7.x
  • MariaDB 10.4, 10.5, 10.6, 11.0 og 11.1
  • PostgreSQL 9.6, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16
  • MySQL 8.0

Du vedhæfter databaser til applikationer eller kører databaser af sig selv.

Tilføjelse af en database

For at tilføje en database skal du klikke på knappen Tilføj database øverst til højre på siden Databaser.

Følgende felter er tilgængelige med de beskrevne effekter.

Grundlæggende detaljer

Tilføj databasedetaljer.
Tilføj databasedetaljer.
  • Databasenavn: Navnet på din database, som du skal bruge til at oprette forbindelse til den. Nogle databasenavne er begrænsede af sikkerhedsmæssige årsager. Den fulde liste over ugyldige databasenavne er vist nedenfor.
  • Visningsnavn: Det navn, der vil blive vist i MyKinsta.
  • Databasetype og -version: Den databasesoftware og -version, du gerne vil bruge. I øjeblikket støtter vi:
    • Redis 5.0, 6.x og 7.x
    • MariaDB 10.4, 10.5, 10.6, 11.0 og 11.1
    • PostgreSQL 9.6, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16
    • MySQL 8.0
  • Brugernavn til databasen: Det brugernavn, du opretter forbindelse til databasen med. Vi anbefaler, at du lader dette stå som det er. Når vi først er bundet til en applikation, kan vi automatisk udfylde dine miljøvariabler med disse data. Nogle databasebrugernavne er begrænsede af sikkerhedsmæssige årsager. Den fulde liste over ugyldige databasebrugernavne er vist nedenfor.
  • Database password: Det password, du opretter forbindelse til databasen med. Vi anbefaler, at du lader dette stå som det er. Når vi først er bundet til en applikation, kan vi automatisk udfylde dine miljøvariabler med disse data.
  • Datacenterplacering: Vælg det datacenter, du vil bruge til denne database.
  • Størrelse: Vælg de ressourcer, du skal bruge til denne database. Hvis du har brug for at øge størrelsen i fremtiden, kan du gøre det i Indstillinger > Rediger detaljer.

Resumé

Gennemgå din databases månedlige brugsomkostninger, bekræft din betalingsmetode og tilføj en ny betalingsmetode, hvis det er nødvendigt

Gennemgå og bekræft din databases månedlige brugsomkostninger og betalingsmetode.
Gennemgå og bekræft din databases månedlige brugsomkostninger og betalingsmetode.

Klik på Opret database.

Ugyldige databasenavne og databasebrugernavne

Ugyldige MySQL-databasenavne og brugernavne:

• mysql
  • information_schema
  • performance_schema
  • sys

Ugyldige PostgreSQL-databasenavne brugernavne:

• postgres
  • template0
  • template1
  • information_schema
  • performance_schema
  • sys