Du kan tilføje interne forbindelser fra siden Indstillinger for et program eller fra siden Indstillinger for en database. Det er ligegyldigt, hvor du starter processen; resultatet vil være det samme.

• Hvis du vil tilføje en forbindelse fra et program, skal du bruge knappen Tilføj forbindelse i afsnittet Interne forbindelser på siden Indstillinger.
  • Hvis du ønsker at tilføje en forbindelse fra en database, skal du bruge knappen Tilføj program i afsnittet Interne forbindelser på siden Indstillinger.

I begge tilfælde vil du se den samme grænseflade, så du kan vælge den database eller det program, du vil oprette den interne forbindelse til.

Add an internal connection from a database to an application in MyKinsta.
Tilføj en intern forbindelse fra en database til et program i MyKinsta.

Vi kan automatisk udfylde miljøvariabler i applikationen ud fra detaljerne om databaseforbindelsen. Hvis du vil have det, skal du markere afkrydsningsfeltet Tilføj miljøvariabler til programmet. Applikationer kan forvente miljøvariabler med forskellige navne, så du kan redigere dem på listen, inden du tilføjer forbindelsen.

Automatically fill environment variables from the database connection details.
Udfyld automatisk miljøvariabler fra detaljerne for databaseforbindelsen.