Logfiler er tilgængelige i MyKinsta og kan også downloades via SFTP. Disse filer kan være nyttige, når du skal fejlfinde fejl eller spore andre problemer på dit websted. Nogle logfiler kan ses i MyKinsta, og yderligere logfiler kan downloades via SFTP.

Se logs i MyKinsta

Tre typer logfiler er tilgængelige i MyKinsta: error.log, kinsta-cache-perf.log og access.log.

1. I MyKinsta skal du gå til WordPress Websteder og vælge det websted, du vil se logfiler for.
  2. Klik på fanen Logs for at åbne siden Logfremviser.
  3. Den første viste logfil er error.log. Klik på rullemenuen, hvor logfilnavnet vises for at skifte til en anden logfil.
    error.log fil i MyKinsta Logviser.
    error.log fil i MyKinsta Logviser.
    kinsta-cache-perf.log fil i MyKinsta Logviser.
    kinsta-cache-perf.log fil i MyKinsta Logviser.

access.log fil i MyKinsta Logviser.
    access.log fil i MyKinsta Logviser.
  4. Du kan også bruge søgefeltet ved siden af ​​logfilnavnet til at søge efter tekst i den aktuelle fil.

Download logfiler med SFTP

Ud over filerne error.log, kinsta-cache-perf.log og access.log kan du også downloade dine cache-purge.log og mail.log filer ved hjælp af SFTP.

1. Opret forbindelse til dit websted med SFTP.
  2. Naviger ind i logs-mappen.
  3. I den mappe finder du dine logfiler. Du kan downloade nogle eller alle af disse.
  4. Når du har downloadet logfilen/filerne, kan du åbne enhver af dem med din foretrukne teksteditor eller importere dem til et logvisningsprogram, hvis du foretrækker det. For filer, der er komprimerede (*.gz-filer), skal du først udpakke/de-komprimere dem, før du åbner dem med en teksteditor.

Logfilbeskrivelser

For hver logfiltype, vil filen uden en dato i slutningen af navnet indeholde data for den aktuelle dag. Historiske logfiler fra tidligere dage er navngivet med datoen for den følgende dag. For eksempel indeholder en access.log-fil med navnet access.log-2022-07-25-1658707208 logfiler fra lige efter midnat den 24. juli 2022 til lige før midnat den 25. juli 2022.

De ældste 3 filer komprimeres og gemmes som *.gz-filer.

• access.log: Denne fil er en log over Nginx-anmodninger for den aktuelle dag.
  • error.log: Specifikke fejl, herunder PHP-fejl, logges her.
  • kinsta-cache-perf.log: Cache-headerstatus (hit, miss eller bypass) for anmodninger registreres her.
  • cache-purge.log: Denne fil indeholder en log over anmodninger om cache-rydning af URL’er (inklusive cache-rydning URL’er konfigureret i Kinsta MU Plugin).
  • mail.log: En registrering af antallet af e-mails sendt fra dit websted hver time. Hver linje vil se sådan ud: [22/Sep/2021:21:56:01 +0000] "H" 1 "no_action"
    • Formatet er: [time] "H" [count] "no_action"
    • “H” og “no_action” er konstanter, der kan ignoreres.

Log filformater

access.log

Hver linje vil se sådan ud:

kinstahelptesting.kinsta.cloud 98.43.13.94 [22/Sep/2021:21:26:10 +0000] GET "/wp-admin/" HTTP/1.0 302 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:92.0) Gecko/20100101 Firefox/92.0" 98.43.13.94 "/wp-admin/index.php" - - 472 0.562 0.560

Format

$http_host_cleaned $remote_addr_kinsta $time_local $request_method $request_uri $server_protocol $status $http_referer $http_user_agent $http_x_kinsta_edge_incomingip $uri $log_x_pull $gzip_ratio $bytes_sent $request_time $upstream_response_time

Kolonnebeskrivelser

• $http_host_cleaned: Hostname, der anmodes af klienten.
  • $remote_addr_kinsta: IP for den tilsluttede klient.
  • $time_local: UTC-baseret tidsstempel for transaktionen.
  • $request_method: HTTP-metode, der bruges (GET/POST/PUT/DELETE), når man får adgang til webstedsressourcen.
  • $request_uri: Fuld/rå stedsti (URI) anmodet fra webstedet efter domænet.
  • $server_protocol: Protokol, der bruges til at få adgang til webstedet (HTTP/HTTPS).
  • $status: Svarkode fra siden (2xx,3xx,4xx,5xx osv.).
  • $http_referer: Eventuelle videresendelser eller URL-tags, der dirigerer anmodningen til webstedet/URI.
  • $http_user_agent: Browser- eller softwareprocestype for klienten, der foretager anmodningen.
  • $http_x_kinsta_edge_incomingip: Normalt det samme som $remote_addr_kinsta, der angiver klientens IP.
  • $uri: Opryddet version af $request_uri.
  • $log_x_pull: Loggede oplysninger om, hvorvidt anmodningen brugte vores tidligere implementering af Kinstas CDN (drevet af KeyCDN). Denne kolonne kan blive fjernet i den nærmeste fremtid.
  • $gzip_ratio: Kompressionsforhold brugt på anmodning.
  • $bytes_sent: Størrelsen på den anmodning, der sendes.
  • $request_time: Samlet tid brugt på anmodning.
  • $upstream_response_time: Tid for PHP til at behandle anmodningen.

error.log

Hver linje vil se sådan ud:

2019/06/17 15:29:57 [error] 55810#55810: *360896 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Parse error: syntax error, unexpected end of file in /www/kinstahelptesting_610/public/wp-content/plugins/code-snippets/php/admin-menus/class-edit-menu.php(213):eval()'d code on line 10" while reading response header from upstream, client: 126.100.65.37, server: kinstaexample.com, request: "POST /wp-admin/admin.php? page=edit-snippet&id=6 HTTP/1.0", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php7.3-fpm-kinstahelptesting.sock:", host: "kinstaexample.com", referrer: "https://kinstaexample.com/wp-admin/admin.php?page=edit-snippet&id=6

Bemærk: Nogle fejl kan blive efterfulgt af en stack-sporing, som giver flere detaljer om en fejl og er en fordel ved fejlfinding.

Format

UTC timestamp, severity level, error code, error ID, stderr message, client IP, site domain, HTTP/S request type, URI, protocol, upstream process handling request, interal host/port details, referrer URL

Kolonnebeskrivelser

• UTC timestamp: UTC-baseret tidsstempel for fejlen.
  • severity level: Fejlens alvor (fejl, advarsel osv.).
  • error code: Proces og tråd-id.
  • error ID: Forbindelses-id.
  • stderr message: Standard fejlmeddelelse.
  • client IP: IP-adressen, der lavede anmodningen.
  • site domain: Domæne for webstedet, hvor fejlen opstod.
  • HTTP/S request type: HTTP-metoden bliver brugt (GET/POST/PUT/DELETE).
  • URI: URI anmodet.
  • protocol: Protokol brugt til anmodningen.
  • upstream process handling request: Proces på den server, der håndterede anmodningen.
  • interal host/port details: Værtsnavn brugt internt af serveren.
  • referrer URL: URL-adressen, som anmodningen kom fra.

kinsta-cache-perf.log

Hver linje vil se sådan ud:

Format

$time_local $sent_http_x_kinsta_cache $cache_zone $remote_addr_kinsta $request_method $request_uri $server_protocol $log_cookie $upstream_response_time

Kolonnebeskrivelser

• $time_local: UTC-tidsstempel for anmodningen
  • $sent_http_x_kinsta_cache: Status for cacheanmodning (MISS/BYPASS/HIT)
  • $cache_zone: Angivet intern cachezone for det cachelagrede element
  • $remote_addr_kinsta: Fjernklient-IP
  • $request_method: HTTP/S metode brugt til anmodningen (GET/PUT/POST/DELETE)
  • $request_uri: Ressourcesti (URI) for anmodning efter URL
  • $server_protocol: HTTP vs HTTPS protokol
  • $log_cookie: Tilknyttet cookie til det cachelagrede element
  • $upstream_response_time: Tid for CDN upstream til at behandle anmodning

cache-purge.log

Hver linje vil se sådan ud:

Format

$time_local $remote_addr_kinsta $request $upstream_response_time

Kolonnebeskrivelser

• $time_local: UTC-tidsstempel for anmodningen
  • $remote_addr_kinsta: Internt værktøj IP anmoder om cacherensning
  • $request: Anmodningstype, som vil være POST for alle påbegyndte udrensninger
  • $upstream_response_time: Tid til at fuldføre udrensningshandlingen

mail.log

Hver linje vil se sådan ud:

[22/Sep/2021:21:56:01 +0000] "H" 1 "no_action"

Format

[time] "H" [count] "no_action"

Kolonnebeskrivelser

• time: UTC-baseret tidsstempel.
  • "H": Konstant, der kan ignoreres.
  • count: Antal e-mails sendt fra din server.
  • "no_action": Konstant, der kan ignoreres.