For at fjerne en bruger fra din virksomhed skal du blot klikke på papirkurv-ikonet til højre for brugerens række. Når du klikker på knappen, vises en bekræftelsesdialog, hvor du bliver nødt til at klikke på den røde fjern-knap for at bekræfte fjernelsen. Bemærk, at fjernelse af en bruger fra et firma også vil fjerne brugeren fra alle websites, der er tilknyttet virksomheden.

Du kan fjerne flere brugere fra din virksomhed på én gang. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de ønskede brugere. Når flere brugere er valgt, vises kontekst-følsomme knapper i overskriften på tabellen. Klik på knappen Fjern og klik på “fjern fra dit firma” i rullelisten. En bekræftelsesdialog vises, hvor du bliver nødt til at klikke på knappen Fjern for at afslutte fjernelsen.


Hvis du kunne lide denne vejledning, så vil du elske vores support. Alle Kinstas hostingplaner indeholder 24/7 support fra vores erfarne WordPress-udviklere og ingeniører. Chat med det samme team, der understøtter vores Fortune 500-kunder. Tjek vores planer