New Relic är ett övervakningsverktyg som ger dig detaljerade prestanda-uppdelningar på en detaljerad nivå. Systemet har två varningar:

1. Vi rekommenderar inte att du använder Kinsta’s APM-verktyg och New Relic för övervakning samtidigt. Det är okej att växla mellan Kinsta’s APM-verktyg och New Relic så länge som båda verktygen inte är aktiva samtidigt.
  2. New Relic kan sakta ner din webbplats eftersom det lägger till JavaScript i frontend. Se till att stänga av det när du är klar med felsökningen.

För att övervaka din webbplats med New Relic måste du registrera dig för din egen New Relic-licensnyckel.

New Relic’s plannivåer

New Relic har fyra nivåer av planer – Kostnadsfri, Standard, Pro och Enterprise. För att välja rätt för din webbplats behov, kolla in och jämför deras planer på New Relic’s prissida.

Skaffa en licensnyckel för New Relic

Om du inte redan har gjort detta kan du registrera dig för ett New Relic-konto. Det finns flera tillgängliga API-nycklar för olika funktioner i New Relic. Nyckeln som du behöver lägga till i MyKinsta är den som de refererar till som licensnyckeln (aka inmatning – licens). Detta är den primära inmatnings-nyckeln som används för APM-inmatning och andra data-inmatningar.

När du väl är inloggad på ditt New Relic-konto så finns det ett par ställen där du kan kopiera din licensnyckel (försök att logga ut och logga in igen om du inte ser något av dessa alternativ):

1. Om du ser ett område för manuell installation med licensnyckeln på höger sida av skärmen, prova att använda ikonen Kopiera till urklipp bredvid nyckeln.
  2. Om det första alternativet inte fungerar eller om du inte ser det, klicka på rullgardinsmenyn för konto/användare och klicka på API-nycklar.
Välj API-nycklar i rullgardinsmenyn för kontot.
Välj API-nycklar i rullgardinsmenyn för kontot.

På sidan API-nycklar visas flera API-nycklar. Den du behöver kopiera är INMATNING – LICENS-nyckeln. Klicka på menyn med tre prickar för den nyckeln och välj Kopiera nyckeln i rullgardinsmenyn.

Kopiera licensnyckeln för New Relic.
Kopiera licensnyckeln för New Relic.

Lägg till New Relic-spårning i MyKinsta

Om du vill lägga till din New Relic-licensnyckel i MyKinsta börjar du med att logga in på MyKinsta. Gå till webbplatsens verktygssida och klicka på Starta övervakning under New Relic-övervakning.

Starta New Relic-övervakning för WordPress i MyKinsta.
Starta New Relic-övervakning för WordPress i MyKinsta.

I popup-fönstret för start av New Relic-övervakning anger du licensnyckeln och klickar på knappen Starta övervakning.

Lägg till din New Relic-licensnyckel i MyKinsta.
Lägg till din New Relic-licensnyckel i MyKinsta.

Övervaka din WordPress-webbplats med New Relic

När du har lagt till din licensnyckel i MyKinsta kan du visa prestandadata för din WordPress-webbplats i New Relic. Om dina data inte visas efter några minuter kan du prova att logga ut och logga in på ditt New Relic-konto igen.

Om du inte ser din webbplats på sidan Alla enheter i New Relic, klicka på APM & Tjänsteri det vänstra sidofältet. Du bör se din WordPress-webbplats. Den kommer att ha samma namn som den har i MyKinsta.

Visar APM & Tjänster i New Relic.
Visar APM & Tjänster i New Relic.

Klicka på ditt webbplatsnamn så kan du se tillhörande APM-data i New Relic.

APM-data i New Relic.
APM-data i New Relic.

För att lära dig mer om hur du använder New Relic för att felsöka prestandaflaskhalsar på din WordPress-webbplats, kolla in det refererade innehållet nedan.

Relaterad dokumentation

Refererat innehåll