För att säkerställa att dina data förblir säkra och krypterade stöder Kinsta endast SFTP-anslutningar.

FTP-klienter

Om du inte redan har en FTP-klient installerad på datorn rekommenderar vi något av följande:

FTP-inställningar

Du måste konfigurera FTP-klienten med följande inställningar, som finns i MyKinsta under Webbplatser > webbplatsnamn > Info:

• Anslutningstyp: SFTP (ej vanlig FTP)
  • Adress/webbadress/hostnamn: Hittas i MyKinsta under Webbplatser > webbplatsnamn > Info
  • Användarnamn: Hittas i MyKinsta under Webbplatser > webbplatsnamn > Info
  • Lösenord: Hittas i MyKinsta under Webbplatser > webbplatsnamn > Info
  • Port: Varierar från webbplats till webbplats, finns i MyKinsta under Webbplatser > webbplatsnamn > Info
SFTP-detaljer i MyKinsta
SFTP-detaljer i MyKinsta

Vissa FTP-klienter kan ha FTP som anslutningstyp som standard, så se till att SFTP är valt som anslutningstyp. Om du inte gör detta kan du möta ett fel som ser ut så här:

Cannot establish FTP connection to an SFTP server. Please select proper protocol.

Exempel på klienter

Här är några exempel på inställningar i FTP-klienter.

Cyberduck

SFTP-detaljer i Cyberduck.
SFTP-detaljer i Cyberduck.

WinSCP

SFTP-inställningar i WinSCP.
SFTP-inställningar i WinSCP.

FlashFXP

SFTP-inställningar i FlashFXP.
SFTP-inställningar i FlashFXP.

Transmit

SFTP-inställningar i Transmit.
SFTP-inställningar i Transmit.